Hvordan bytter du en nesering med flat rygg?

Bytt ut en nesering ved først å fjerne det gamle smykket, og deretter erstatte det med den nye stilen. Fjern stender med flat bakside (som er inne i neseboret) ved å ta tak i den dekorative perlen eller kulen og vri den mot klokken til den løsner. Trekk edelstenen og baksiden i motsatte retninger for å fjerne.

Setter de rygg på nesepiercinger?

En nesestift er litt lettere å håndtere enn en korketrekker nesering. Denne typen smykker er et vertikalt stykke metall, eller stang, med en ball eller juvel på toppen. Den har også en bakside for å holde den på plass. Baksiden skal være stram nok til å holde smykket på plass, men ikke rett mot innsiden av nesen.

Hvordan fjerner du en nesestiftdytt?

PUSH-PIN STUDDER For å fjerne push-pin tappen, bør du skyve toppen litt inn, og deretter vri og trekke ut, mens du holder ryggen på plass.

Hvordan får du ut en trådløs nesering?

For å fjerne dine trådløse smykker selv, hold bakskiven med én hånd, hold fronten med den andre hånden og trekk de to delene fra hverandre. Sørg for at du har godt grep om begge delene og ikke gjør det over vasken på badet med mindre du har satt inn støpselet først!

Hvordan vet jeg om neseringen min helbreder?

Hvordan vet du når nesepiercingen din er helbredet? De fleste neseborpiercinger vil ta omtrent 2-3 måneder på minimum å bli fullstendig helbredet. Etter den tiden er en god tommelfingerregel hvis du går en god fast 2-3 uker uten å se noen skorpe eller utflod så kan piercingen din muligens helbredes.

Hvorfor blir piercingen min stadig skorpe?

skorpedannelse etter kroppspiercing er helt normalt - dette er bare resultatet av at kroppen din prøver å helbrede seg selv. Døde blodceller og plasma kommer til overflaten og tørker deretter når de utsettes for luft. Selv om de er helt normale, må disse skorpene rengjøres nøye og grundig når du legger merke til dem.

Hva gjør jeg hvis nesepiercingen min er irritert?

En havsaltløsning er en naturlig måte å holde piercingen ren, hjelpe den til å helbrede og redusere hevelser som kan forårsake en stygg støt. En person kan løse opp ⅛ til ¼ av en teskje havsalt i 1 kopp varmt destillert eller flaskevann, skyll piercingen med løsningen og tørk den forsiktig.