Hva gjør jeg hvis min Redbox DVD er riper?

Hvis DVD-en din er riper, ring REDBOX på 1.866. REDBOX3 som er 1.866. 733.2693 for å fortelle dem om diskproblemet. de vil be deg om strekkoden slik at når du returnerer platen, kan de merke den som skal fjernes.

Hvordan rapporterer jeg en skadet Redbox-plate?

For å rapportere et diskproblem eller få mer informasjon, ring Redbox kundestøtte på 1.866. 733.2693.

Kan du få refusjon for en Redbox-film?

Redbox-transaksjonsvilkårene sier at hvis du leier eller kjøper et defekt innhold på forespørsel, kan du få refusjon av leie- eller kjøpesummen hvis en erstatning med et ikke-defekt innhold ikke er tilgjengelig.

Hva skjer når du beholder en Redbox-film for lenge?

Hver vare du leier fra Redbox har også en maksimal leieperiode som opplyses på kioskskjermen før du betaler. Hvis du beholder en vare gjennom den maksimale leieperioden, er den varen din å beholde, og Redbox vil belaste deg for den maksimale kostnaden for den varen.

Kan du kansellere en Redbox-leie?

Redbox sier at du kan kansellere reservasjonen din, men bare hvis den er innenfor leieperioden og du ennå ikke har hentet den.

Kan Redbox sende deg til samlinger?

Kan du samle det? Ingenting kan behandles manuelt akkurat nå, men hvis du fortsatt skylder en delbetaling, vil Redbox samle inn den automatisk.

Hvor lenge vil Redbox fortsette å fakturere?

«For hver dag du beholder en leiebil, vil du bli belastet nattlig avgift + skatt. Du har 25 dager på deg til å returnere filmen før systemet automatisk belaster deg kjøpesummen for platen ($25 + avgift for standard DVD-er og $34,50 + avgift for Blu-ray™-plater), og filmen er din å beholde."...

Hvordan returnerer jeg en Redbox DVD?

Eller hvordan er det mulig å returnere en RedBox hvor som helst. Hvis førstnevnte, går du ganske enkelt opp til et RedBox-sted, klikker på retur, og følger deretter instruksjonene på skjermen (du setter bare inn DVD-en i sporet).

Trenger du kredittkort for å returnere Redbox DVD?

ja, liksom. du må ha et kort. det kan være et kredittkort eller et debetkort. de belaster den første nattens leie umiddelbart, og vil deretter fortsette å bruke kortet for hver natt du beholder filmen (eller spillet) til du returnerer den eller den når maksimalt antall leiepriser og deretter beholder du platen.

Hvor mye koster Redbox for ikke-returnerte filmer?

Redbox belaster deg allerede rundt $25 for ikke-returnerte DVDer, $34 for Blu-rays og $70 for spill (omtrent, avhengig av staten din). Hvis du virkelig vil eie din egen kopi av Leprechaun: Origins, er det best å kjøpe den. Det er billigere….