Hva bør en mannlig gjest ha på seg til en konfirmasjonsfest?

For gutter betyr det fine bukser og en skjorte med knapper (kanskje til og med et slips). Og for damer betyr det en uformell kjole/skjørt eller fine bukser. Avgangskjoler kan være så enkle som en liten svart kjole eller noe lyst og fargerikt. Bare pass på at den vakre avgangskjolen din ikke kolliderer med capsen og kjolen din!

Hva bør en fyr ha på seg på en ungdomsskolefest?

Bruk en skjorte med krage – enten button-down eller polo stil. Kombiner skjorter med flate bukser, cargo eller mer skreddersydde shorts foran. Khakis, mørke bukser eller fargede jeans er best når de kombineres med en klassisk, rutete eller mønstret skjorte.

Hva bør familien ha på seg til eksamen?

Semi-formelle eller forretningsantrekk for innendørs anbefales også, i tillegg til å holde seg til skolens fargevalg for maksimal bildeforbedring med sønnen eller datteren din. For alle andre vil dine beste bukser, dressskjorte, skjørtkombinasjoner eller semi-formelle kjoler gjøre det så lenge du ikke kler foreldrene ut.

Hva har du på deg på en cookout?

En dongerijakke, shorts, cropped jeans, et dongeri-skjørt eller noe denim er ideelt for en grillfest. De går aldri av moten også; derfor vil du aldri ta feil av å matche det! Å style et denimantrekk kan få deg til å se fresh og ung ut.

Hva er uformelt sommerantrekk?

Rene, pressede klær som sitter godt og ser ut som "business casual" er best. Shorts, miniskjørt, crop topper – nei, nei og nei. Khakis og en golfskjorte eller oxfordskjorte uten slips er vanligvis trygge for menn. Hvis jeans er tillatt, motstå de trendy revne.

Hva har du på deg til en sommerkoke?

Enten det er en uformell matlaging eller en grillfest, er en løs, komfortabel kjole og en slurvet sommergenser det perfekte antrekket ... ANTREKKSFORMELEN:

  • Løstsittende kjole.
  • Sommergenser (om nødvendig)
  • Kiler eller sandaler (avhengig av anledning)
  • Delikate ringer, lange halskjeder og/eller en matchende bandana.

Hva har du på deg for å jobbe på en BBQ?

For en uformell begivenhet som en grillfest, derimot, er smakfulle solkjoler med genser eller cardigan mer behagelige enn formelle klær. Du kan også pare noen shorts eller ikke-rekkede jeans med en skjorte eller bluse, og husk selvfølgelig at Daisy Dukes er bedre for stranden enn en kontorsammenkomst.

Hva skal jeg ha på meg til en utendørs fest?

Hvite jeans sammen med en floral off-the-skulder topp er den perfekte kombinasjonen for et sommerfestantrekk. Legg til favorittparet dine fargerike sandaler og du er klar til å feste! Finn denne pinnen og mer på Fashion Favorites av JCPenney.

Hva kan jeg ta med til Boss's BBQ?

Ikke glem å ta med håndkle, solkrem, samt myggmiddel og kanskje en genser for kvelden. Selv om verten din sannsynligvis har alt du trenger, er det best å ikke låne noe. Hvis det er en BYOB-fest, ta også med en minikjøler og is, for ikke å fylle opp vertens kjøleskap.

Hva har du på deg på en jobbpiknik?

Sommerarbeidsfestantrekk Ideer Dagpiknik er vanligvis avslappet og uformelt, så du kan velge: Fargede eller spesialtilpassede poloskjorter og brune bukser eller shorts. Omslags-, a-line- eller t-skjortekjole. Et par lange til middels lange denimshorts og en bluse med flytende trykk.

Hva tar du med sjefen til middag?

Passende gaver til en vertinne for middagsselskap inkluderer:

  • Bukett med blomster i en vase.
  • Godteri i eske.
  • Potteplante.
  • Flasker med vin.
  • Boks med kaker.
  • Dekorasjonslys.
  • Gjestesåper.
  • Smaksatt eddik.