Kan foreldrene dine se tekstmeldingene dine T-Mobile?

Er hovedkontoen eldre/foreldreinnehaveren av et familieabonnement i stand til å se tekstmeldingsinnhold online fra Tmobile-kontoen? Hei 😊 Vi lagrer ikke innholdet i meldinger på nett. Den primære kontoinnehaveren eller brukere med full tilgang kan se tidsstempelinformasjon for meldinger gjennom my.t-mobile.com.

Kan den primære kontoinnehaveren se tekstmeldinger?

Det enkle svaret er NEI, du kan ikke se tekstmeldingene på forbindelsen, men det er noen innsikter (eller vi kan si begrensningene) du må fokusere på. Først av alt kan kontoinnehaveren se bruksdetaljene på enhetene.

Kan TMobile gi meg tekstmeldinger?

Når de er levert, er de ferdige. Dette ville vært som å spørre om T-Mobile hadde kopier av telefonsamtaler. Det eneste du kan få er en post om at et nummer sendte deg tekstmeldinger, eller du sendte tekstmeldinger til et nummer. Hvis du trenger lenger tilbake, kan T-Mobile få dem for deg, men det vil være et gebyr.

Kan tmobile-ansatte se tekstmeldinger?

"Det er Amerika," sa en mobiltelefonbruker. "Vi skal ha så mye privatliv som mulig." En talsperson for T-mobile sa til KDKA: "T-Mobile samler eller arkiverer ikke tekstmeldingsinnhold."

Kan Tmobile gjenopprette slettede tekstmeldinger?

Operatøren din lagrer tekstmeldinger en stund etter at de er slettet, og de kan kanskje hente det du trenger. Det er imidlertid lite sannsynlig at operatøren din vil gjenopprette slettede tekstmeldinger hvis årsaken til forespørselen din er liten, men det skader ikke å spørre om du vil prøve.

Hva er den beste appen for å fange en utro ektefelle iPhone?

Highster Mobile Highster Mobile er flott å bruke ikke bare for å overvåke telefonchat og samtalehistorikk, men også chathistorikk på sosiale medier, noe som gjør det til et enkelt program for alle å fange juks.

Hvordan spionerer jeg på partnerens telefon?

Hva er den beste appen for å spionere på en annens telefon?

  1. Ta opp samtaler fra måltelefonen.
  2. Fjernaktivering av telefonkamera og ta bilde og video av omgivelsene.
  3. Les meldinger.
  4. Se chatter for alle sosiale mediekontoer.
  5. Hent tidligere slettede meldinger for din leseglede.
  6. Kjenn alle passordene deres gjennom nøkkellogging.