Hvordan kommer du deg til darnassus fra Ironforge?

Det er en stor tømmerstokk på veien (til venstre), og du kan komme deg opp bakkene til høyre, gå over toppen. Uansett, når du først er i våtmarkssonen, kan du bare hoppe og dø, og du vil rez på Menethil-kirkegården. Fra Menethil går det en båt til Darkshore, hvor det går en annen båt til Darnassus.

Hvordan kommer jeg meg fra darnassus til Ironforge vanilje?

Reis fra Darnassus til Ironforge eller Stormwind

  1. Det er en portal vest for banken i Darnassus som tar deg til Night Elf-havnen, Rut’theran Village.
  2. Derfra kan du ta en båt til Stormwind.
  3. Du kan ta en gratis tur på Deeprun-trikken (inngang ved [66.0, 33.0]

Hvor er Zidormi i darkshore?

Zidormi – sør for Lor’danel i Darkshore, vil hun sende deg til før Burning of Teldrassil som skjedde under War of the Thorns (BFA-utgivelsesarrangement) og la deg besøke Darnassus.

Hvor ligger Zidormi?

Zidormi - i Dalaran (Northrend) står hun nær Caverns of Time-portalen. Zidormi – nær Theramore i Dustwallow Marsh, tilbyr hun å sende spillere til byen før hendelsene i Theramore's Fall og tilbake.

Hvor er Zidormi i silithus?

Hvis du ser etter Elder Primstone i Silithus etter 7.3. 5 må du snakke med Zidormi for å ta deg tilbake til den gamle versjonen av Silithus. Zidormi ligger på /vei 78.75, 21.67.

Hvordan forlater jeg Bloodmyst Isle?

Du kan bruke flere avreisemetoder for å forlate Azuremyst Island og reise til fastlandet, inkludert både sjø- og flyreiser. Reis til Valaar's Berth, en brygge på vestsiden av Azuremyst Island. Det ligger like utenfor Exodar, som er hovedstaden i Draenei. Gå ombord i båten når den ankommer kaien.

Hvordan kommer jeg meg ut av Draenei-startområdet?

det er en dock rett utenfor den sørlige inngangen til exodar. eller bare følg stien sør for hovedinngangen vestover til du finner den. Denne båten tar deg til Auberdine hvor du kan ta en båt til Darnassus eller Menethil.

Hvordan kommer jeg meg til Bloodmyst Isle fra darnassus?

Gå til Darnassus og gå inn i Månens tempel. Hvis du allerede er på Kalimdor, kan du ta en flyvei opp til Darnassus. Hvis du ennå ikke er på Kalimdor, kan du ta en båt fra Stormwind til landsbyen Rut’theran og hoppe gjennom den rosa portalen for å komme inn i byen.

Hvordan kommer du deg til Stormwind TBC fra exodar?

Det er en båt i Stormwind Harbor som tar deg til Auberdine. Fra kaien der, kan du ta en båt til Azurmyst Isle. Når du kommer dit, er det en kort spasertur til Exodar.

Hvordan kommer jeg meg til draenei fra Stormwind?

Innlegg av CalaelenDT. Bare dobbeltsjekket, det er faktisk en liten havn sør-vest for The Exodar som tar deg til Stormwind City med båt. Bare følg veien sør for Exodar vest, og du kommer til slutt til den.

Hvordan kommer jeg meg fra Stormwind til Ammen Vale?

Vi reiser fra Ammen Vale i Kalimdor til Stormwind i Eastern Kingdoms. Fra Ammen Vale løper du til Azure Watch. I Azure Watch tar du Flight Master til ‘The Exodar’. Når du lander i The Exodar, løper du til Mage-treneren som finnes i «Vault of Light».

Hvordan kommer jeg meg til Ironforge fra exodar?

Den raskeste måten å komme seg til Ironforge fra The Exodar på er ganske enkelt å få en mage til å lage en portal der. Hvis det ikke er mulig, kan du ta båten fra Azuremyst Isle til Auberdine, og deretter ta båten fra Auberdine til Stormwind. Fra Stormwind kan du ta trikken direkte til Ironforge.

Hvor er portalrommet i exodar?

Det er to portaler i Exodar. Hvis du går inn i lyshvelvet fra setet til Naaru (i midten), gå til venstre ved trappene og du vil finne to portaler: en til Darnassus og den andre til Hellfire-halvøya.