Kan jeg ta montelukast og Benadryl sammen?

Interaksjoner mellom legemidlene dine Ingen interaksjoner ble funnet mellom Benadryl og montelukast. Dette betyr ikke nødvendigvis at det ikke eksisterer interaksjoner. Rådfør deg alltid med helsepersonell.

Hvilke stoffer interagerer med Singulair?

Legemiddelinteraksjoner av Singulair inkluderer fenobarbital, rifampin og karbamazepin, som kan redusere blodkonsentrasjonen av Singulair, og kan redusere effekten av Singulair.

Kan jeg stoppe Singulair cold turkey?

Når det gjelder langsiktige Singulair-bivirkninger, endres ikke bivirkningene du kan ha fra Singulair mye selv med lengre behandling. Å stoppe Singulair plutselig forårsaker vanligvis ikke abstinenssymptomer som kan gjøre astmaen din verre. Men for å være på den sikre siden, snakk med legen din før du slutter.

Hva er et alternativ til Singulair?

Accolate er et alternativ til Singulair for astma og allergier. I likhet med Singulair er det en reseptbelagt LTRA, bortsett fra at den aktive ingrediensen er annerledes (zafirlukast i stedet for montelukast).

Kan jeg ta Claritin om morgenen og Singulair om natten?

Claritin blokkerer histaminer, som utløser allergisymptomer som tett og rennende nese, rennende øyne, hodepine og sår hals. Bassett sa at de to medisinene ikke vil forårsake skadelige interaksjoner hos de fleste. "Den generelle personen kan ta dem trygt sammen," la Bassett til.

Er Singulair en god allergimedisin?

Singulair i seg selv er ikke en god behandling for allergisk rhinitt og astma, selv om den kan behandle begge sykdommene til en viss grad. 5 Når det er sagt, noen mennesker reagerer godt på Singulair, og det kan være den eneste medisinen som trengs for å behandle allergier eller astma.

Kan du ta montelukast før allergi?

Orale, nasale eller inhalerte steroidmedisiner trenger ikke å stoppes da de ikke påvirker testresultatet. Antileukotriener som Singulair [Montelukast], Accolate [Zafirlukast] trenger ikke å stoppes da de ikke påvirker testresultatet.