Hva er verdien av log2 base E?

0.693147

Hvem kan legge til oppføringer i verdiloggen?

«Hvem som helst i teamet» kan legge til oppføringer i «verdiloggen». Forklaring: Produktreserven består av nye elementer som vises i henhold til endringene som er implementert i den.

Hvem er produkteier i verdimaksimeringsscrum?

Personen som har full kontroll og er ansvarlig for prosjektet bør være produkteier av scrum-teamet. Forklaring: Han eller hun har all makt til å ta beslutninger.

Hva er ikke obligatorisk praksis for verdimaksimering scrum?

Verdilogg er ikke et obligatorisk produkt av verdimaksimeringsscrum.

Hva er den mest effektive måten å identifisere forbedringer på?

Svar. A) Automatiseringsteamet analyserer arbeidselementer og identifiserer forbedringsmuligheter. Det er den mest effektive måten å identifisere forbedringsmuligheter for verdilogg.

Hva kjennetegner en loggoppføring med god verdi?

Svar. Forklaring: Egenskapene som trengs for en effektiv verdiloggoppføring krever å finne metoder og muligheter som er fordelaktige og raskt kan implementeres.

Hvilket av følgende er ikke anbefalt for endringsimplementering i agile?

Hvilket av følgende er ikke anbefalt for endringsimplementering 1. sammensetningen av scrum-teamet kan endres for hver sprint avhengig av verdiloggmulighetene valgt for den spurten. 2. BAU er fortsatt toppprioritet og teamet jobber med verdiloggmuligheter uten å påvirke BAU.

Hvem bør være produkteier i Scrum?

Scrum-produkteieren er vanligvis et prosjekts viktigste interessent. En del av produktets eieransvar er å ha en visjon om hva han eller hun ønsker å bygge, og formidle denne visjonen til scrum-teamet. Dette er nøkkelen til å starte ethvert smidig programvareutviklingsprosjekt.

Hva betyr verdi i smidighet?

Agile Values ​​refererer til settet med 4 verdier skissert av Agile Alliance i The Agile Manifesto. Dette settet med verdier oppmuntrer til å sette mennesker foran prosesser, få programvare raskt ut av døren, samarbeide med kunder og justere planer etter behov. Individer og interaksjoner over prosesser og verktøy.