Hva er gjennomsnittslengden på en finger?

Den gjennomsnittlige mannlige håndlengden er 189 millimeter, eller 7,44 tommer. Halvparten av denne avstanden er håndflaten, og den andre halvparten er langfingeren. Så lengden på den gjennomsnittlige mannlige langfingeren er 95 millimeter, eller 3,72 tommer. De andre fingrene har åpenbart kortere lengder enn langfingeren.

Hva er gjennomsnittlig fingerlengde i cm?

Kalibrerer deg selv

MåleForklaringmin personlige kalibrering Din vil være annerledes.
fingerlengdefingertupp til knoke11 cm, 4 1/4 tommer
håndflatenbredde på 4 forlengede fingre (palmus) ("palme" er også kjent som "hånd".)7 cm, 2 3/4 tommer (ved midtleddet) 8 cm, 3 tommer (ved knokene)
håndlengdehåndlengde, hæl til fingertupp19 cm, 7,5 tommer

Hvor lang er en gjennomsnittlig langfinger i tommer?

Hanskestørrelse Tips #2: Sjekk pekefingerlengden

Tabell: Biometriske data om lengdeforskjeller mellom indeks og mellomfinger
Pekefingerlengde (tommer)mellomfingerlengde (tommer)
X Liten2.562.76
Liten2.682.91
Medium2.873.07

Hva er gjennomsnittlig håndstørrelse for en 13-åring?

Gjennomsnittlig håndspenn i centimeter, etter alder

Alder 1JenterGutter
årcm
1117.2317.36
1218.0418.52
1318.2419.27

Hvor lang er en tomme på fingeren min?

Lengden mellom tommeltuppen og den øverste knoken på tommelen er omtrent en tomme. Neste gang du har en linjal tilgjengelig, gi den et raskt mål for å dobbeltsjekke.

Hva betyr det hvis en fyr har store hender?

Siden større testikkelvolum betyr mer sædproduksjon, betyr det at menn med relativt lengre ringfingre er mer sannsynlig å være fertile. Selv om det virker rart, er det å dømme folk etter hendene deres faktisk ikke bare en øvelse i arkaisk voodoo-pseudovitenskap, som frenologi.

Hva er en normal mannshåndstørrelse?

7,6 tommer

Gjennomsnittlig lengde på en voksen hanns hånd er 7,6 tommer - målt fra tuppen av den lengste fingeren til folden under håndflaten. Gjennomsnittlig lengde på en voksen kvinnes hånd er 6,8 tommer.

Er 7-tommers hender små?

Gjennomsnittlig lengde på en voksen kvinnes hånd er 6,8 tommer. Imidlertid er det mer håndstørrelse enn lengde .... Hvordan velge hansker basert på håndstørrelsen din.

Håndstørrelse (den største målingen av enten lengde eller omkrets)Hanskestørrelse
7 tommerXSmall
7,5–8 tommerLiten
8,5–9 tommerMedium
9,5–10 tommerStor

Er fingeren min 1 tomme?

Det første leddet til en pekefinger er omtrent 1 tomme langt. Når en hånd er spredt bredt, er spennet fra tuppen av tommelen til tuppen av pinkie omtrent 9 tommer; fra tuppen av tommelen til tuppen av pekefingeren, rundt 6 tommer.

Har høyere gutter større hender?

Så jo større skjelettet ditt er, jo større bein i hender og føtter. Dette gir mening. Større individer har større ekstremiteter. Videre er det også en trend mellom at menn er høyere og har større hender og føtter enn kvinner.