Hva har SOCS på seg?

Socs bruker klær som skijakker, brunfargede jakker, vinfargede gensere og stripete, rutete eller madras-skjorter. De er glattbarberte og har «semi-Beatle-hårklipp».

Hvordan er SOCS-håret?

Håret deres er oppdatert og de er glattbarbert. På side 141 av The Outsiders beskrives sossene som "... glattbarbert med semi-Beatle-hårklipp, iført stripete eller rutete skjorter med lyserøde eller brunfargede jakker eller madras-skijakker ... de ser anstendige ut." Måten du kler deg på er nøkkelen til å bli en soc.

Er SOCS rike?

The Socs (uttales ˈsoʊʃɪz / so-shis, kortform av Socials) er en gruppe rike tenåringer som bor på vestsiden, eller sørsiden i filmen. De er rivalene til Greasers, og ble beskrevet som å ha "penger, biler og fremtider", ifølge Ponyboy Curtis.

Hva er SOCS kjent for?

Socs var de rike barna. De bodde på Vestsiden. Socs ble alltid fulle og lette etter kamper med smøremidler. The Greasers trodde alltid at Socs hadde det bedre enn dem, men de finner ut at Socs er kule til det punktet at de ikke føler noe.

Hva gjør SOCS for moro skyld?

Hva gjør de for moro skyld? The Socs and Greasers henger på kinoer og fotballbaner. De banker hverandre, drikker og røyker, og er frekke mot jenter.

Er Darry og Trish tvillinger?

Trish med broren Darry Jenner. Patricia "Trish" Jenner er sammen med broren Darry en av hovedpersonene i filmen Jeepers Creepers. De to kjører hjem fra college når de møter en enhet som jakter på dem.

Hvem var sodapops kjæreste?

Lynne Hatheway Anthony

Hvorfor tok dally livet av seg i outsiderne?

Da følte Dally at det var hans hensikt å redde Johnnys "uskyld" (følelsene, tankene hans osv.) fra de grusomme tingene de måtte tåle. Da han mislyktes med dette, tok skyldfølelsen hans over og han drepte seg selv (ved en annens hånd).

Hvorfor låste Darry aldri inngangsdøren?

Hvorfor låste Darry aldri inngangsdøren til huset, og hva sier dette om smørerne? Selv om Darry ble advart om innbruddstyver av Two-Bits mor, holder han døren ulåst «i tilfelle en av guttene blir hacket av foreldrene sine og trenger et sted å ligge og kjøle seg ned» (105).

Hva skjedde med Sandy i outsiderne kapittel 7?

Ponyboy spør Sodapop om Sandy og får vite at hun ble gravid og flyttet til Florida. Foreldrene hennes nektet å la henne gifte seg med Sodapop på grunn av hans alder, så Sandy dro for å bo hos bestemoren. En blå Mustang trekker opp til restauranten, og i den ser de gruppen Socs som hoppet Ponyboy og Johnny i parken.

Hvordan endres ponyboys syn på SOCS?

I løpet av romanen skifter Ponyboys mening om Socs. Ettersom forståelsen hans av dem endres, ser Ponyboy Socs enten i et negativt lys eller mer sympatisk. Etter at han møter Cherry på kinoen, begynner Ponyboy imidlertid å innse at Socs er mennesker, akkurat som smørere.

Hvem liker ikke ponyboy?

Ponyboy misliker Socs, som vi ser gjennom hans subjektive synspunkt. Ponyboy er imidlertid ung nok til å ha foranderlige oppfatninger av mennesker, og i løpet av romanen innser han at Socs har problemer akkurat som smørere. Han kommer også til å se at Socs til og med ligner smørerne på noen måter.

Hva kaller ponyboy de rike barna?

Jokker

Hva sier Cherry at hun vil fortelle politiet om drapet på Bob?

Q. Hva forteller Cherry politiet om drapet på Bob? At hun drepte Bob. Den Ponyboyen drepte Bob.