Hvilket hundemat ligner på Hills ID?

Alternativer som ligner Hill's Prescription Diet

  • Royal Canin veterinærdietter (for hunder og katter) Royal Canin eies av Mars Petcare, et av de største dyrefôrselskapene i verden.
  • Blue Buffalo Natural Veterinary Diet (for hunder og katter)
  • Lagre muligheter for Hill's Prescription Diet.

Hva står Hills a D for?

Quynh, a/d står for "akutt diett." a/d er det eneste Hill's-fôret som brukes til både hunder og katter.

Hva er forskjellen mellom Hill's Science Diet og Prescription Diet?

Hva er forskjellen mellom Prescription Diet® og Science Diet® kjæledyrfôr? Prescription Diet® kjæledyrfôr er formulert for å håndtere spesifikke medisinske tilstander som kan utvikle seg hos kjæledyr. Science Diet® kjæledyrfôr er formulert for å møte behovene til sunne kjæledyr i ulike livsstadier.

Er Royal Canin og Hills det samme selskapet?

Science Diet og Royal Canin er laget av to forskjellige selskaper. Science Diet er detaljhandelen med kjæledyrfôr laget av Hill's og selges i dyrebutikker. Hill's lager også en veterinærlinje kalt Hill's Prescription Diet. Royal Canin tilbyr de samme livsstilsdiettene, men tilbyr også rasespesifikke dietter.

Hva er bedre Hills eller Royal Canin?

I følge våre data garanterer Royal Canin 3,34 % mer protein enn Hill's Science Diet. Selv om denne forskjellen er relativt liten, er den fortsatt en merkbar forskjell. I tillegg gir Royal Canin våtfôr til hunder også mer protein enn Hill's Science Diet våtfôr.

Er Hills Science Diet et godt merke?

Hill's Science Diet er generelt god hundemat laget med kvalitetsingredienser. Det mangler på animalsk protein og er for det meste et plantebasert kosthold, men det er betydelig høyere i kvalitet enn mange av de billigste kommersielle merkene.

Får veterinærer tilbakeslag fra Purina?

"Visste du at veterinærer får tilbakeslag av å selge "reseptbelagt kjæledyrmat?" Basert på min kunnskap og forskning, har hver veterinærhøgskole et SCAVMA-kapittel, og alle er kvalifisert for programmet, som inkluderer selskaper som Hill's, Purina, Royal Canin, Nutramax og mer.