Hvilke av følgende er endimensjonale og uendelig store?

Svar Expert Verified Ut av valgene er enhetene med bare én dimensjon og har uendelig lengde linjen og strålen. Linjen strekker seg til begge sider mens strålen er begrenset av et endepunkt på den ene siden, men kan strekke seg uendelig til den andre siden. Svarene er derfor bokstav D og F.

Hva er en uendelig endimensjonal figur?

En linje er en endimensjonal figur som består av et uendelig antall individuelle punkter plassert side om side. I geometri antas alle linjer å være rette; hvis de bøyer seg kalles de en kurve. En linje fortsetter uendelig i to retninger.

Er en linje endimensjonal og har uendelig lengde?

En linje strekker seg på ubestemt tid i en enkelt dimensjon. Dens lengde, uten grense, er uendelig. I likhet med linjestykkene som utgjør den, har den ingen bredde eller høyde.

Hvilke av følgende er tredimensjonale?

Lær med det komplette K-5 matematikklæringsprogrammet Attributtene til en tredimensjonal figur er ansikter, kanter og hjørner. De tre dimensjonene utgjør kantene til en 3D geometrisk form. En kube, rektangulært prisme, kule, kjegle og sylinder er de grunnleggende 3-dimensjonale formene vi ser rundt oss.

Hvordan ser maur verden?

Maurens øyne er ikke som våre. Maur har sammensatte øyne med mange enheter, kalt ommatidia. Øynene deres ser ut som en rekke lysdioder du vil se i et trafikklys (bortsett fra i en kuppelform). Hvert ommatidium ser ett punkt i rommet slik at hele øyet ser ett bilde, men forskjellige deler av det.

Hvorfor dreper maur dronningen deres?

«Den største fordelen er å la søsterarbeiderne dine legge egg fra hanner, i stedet for dronningen, som vanligvis stopper arbeidernes reproduksjon ved å spise egg, angripe reproduserende arbeidere og ved å legge mange av sine egne egg. Ved å eliminere dronningen tillater en matricidal arbeider andre arbeidere og seg selv å legge egg fra hanner.»

Hvorfor er maurdronning så store?

Utover deres levetid er maurdronning nesten alltid større enn andre medlemmer av kolonien deres. Denne ekstra bulken hjelper hennes majestet med å legge egg, men den er også nødvendig fordi maurdronning også ofte har vinger. Disse ekstra vedhengene betyr at de trenger ekstra muskulatur for å drive dem.

Hvorfor dør mannlige brannmaur etter parring?

Selv før bryllupsflukten mottar mannlige droner en langt mindre andel mat sammenlignet med de kommende Queens. Og så, under bryllupsflukten, dør Tiny, fordi hans indre kjønnsorganer eksploderer (bokstavelig talt) når han kopulerer "kraftig". Dette fører til slutt til hans død.