Erstatter Lokai ødelagte armbånd?

Hvert Lokai-armbånd kommer med en engangsgaranti for erstatning. Hvis armbåndet ditt går i stykker og det ble kjøpt fra en autorisert forhandler eller mottatt i gave, vennligst kontakt oss med et bilde av det ødelagte armbåndet og leveringsadressen din. Vi vil svare på meldingen din så snart som mulig.

Hvor lenge varer Lokai-armbånd?

Lokai garanterer mot defekter i produksjon og materialer ved vanlig forbrukerbruk i en periode på fem (5) år fra datoen for det opprinnelige detaljkjøpet.

Har Lokai-armbånd virkelig gjørme fra Dødehavet?

Lokai-armbånd bærer elementer fra de høyeste og laveste punktene på jorden – vann fra Mt Everest i den hvite perlen, som representerer høydepunktene i livet, og gjørme fra Dødehavet i den svarte perlen, som betyr de vanskelige øyeblikkene.

Kan du dusje med Lokai-armbånd?

Ja, du kan enkelt bruke Lokai-armbåndet ditt i dusjen.

Hva betyr fargene på Lokai-armbåndet?

Lokai armbånd (mylokai.com) består av klare perler og har også en hvit og sort perle på hver side. Den svarte perlen inneholder gjørme fra Dødehavet. Den hvite perlen inneholder vann fra Mount Everest. De klare perlene inneholder vann. Den svarte perlen symboliserer å være håpefull når du har nådd et lavpunkt.

Er Lokai-armbånd lykke til?

Gjørme fra Dødehavet i den svarte perlen, vann fra Mt Everest i den hvite perlen: de høyeste og laveste punktene på jorden. Så enten du er på toppen av verden eller bare er ute av lykken, minner live lokai-armbåndet deg på å være ydmyk, håpefull om å alltid gå videre.

Hva betyr det røde Lokai-armbåndet?

kjempe for å få slutt på AIDS

Er Lokai-armbånd fortsatt populære?

Ja, Lokai-armbånd er fortsatt populære. En kreasjon av Steven Izen, Lokai-armbånd ble designet for å fylle gapet som ble skapt i verden av de inspirerende gummiarmbåndene etter den beryktede Lance Armstrong.

Er det faktisk ting i Lokai-armbånd?

Lokai armbånd er faktiske armbånd som er laget av perler som kommer i forskjellige farger. I følge Lokai-nettstedet inneholder disse armbåndene vann fra Mount Everest i den hvite perlen og gjørme fra Dødehavet i den svarte perlen. I mellom er det klare perler som også inneholder vann og representerer balanse.

Donerer faktisk Lokai?

$8 millioner donert til veldedige formål Vi tror å gi tilbake bringer balanse, så Lokai donerer 10 % av nettooverskuddet til veldedighet.

Er Lokai-armbånd for gutter?

Bruker gutter Lokai-armbånd? Gutter som har på seg Lokai-armbånd. Mens de fleste som bærer dem er kvinner, bruker mange profesjonelle idrettsutøvere og skuespillere disse armbåndene.

Bruker hetero gutter armbånd?

Ja, rette gutter bruker armbånd.

Hva betyr ordet Lokai?

Navnet lokai ble inspirert av det hawaiiske ordet Lokahi som betyr enhet og for å blande motsetninger. Lokai er vår unike streben etter å finne en mental balanse.

Hva heter de armbåndene med kulene?

Har du sett klare gummiarmbånd forbundet med en svart ball og en hvit ball rundt campus? Føler du at du går glipp av noe fordi du ikke aner hva de betyr?» Vel, de kalles Lokai-armbånd. De ligner oppturer og nedturer i livet. «Noen ganger er du på toppen av verden.

Hva betyr det svarte Lokai-armbåndet?

Svart og hvit Lokai. Dette doble settet med armbånd bærer elementer fra de høyeste og laveste punktene på jorden, og minner deg på å finne balanse – forbli ydmyk under livets høyder og håpefull under nedturene. Vi tror at det å gi tilbake bringer balanse.

Hva betyr det blå Lokai-armbåndet?

Feir verdens vanndag

Er Lokai-armbånd vanntette?

Live Lokai på Twitter: "@kendi_kenn ja lokai er 100% vanntette! Folk har til og med brukt dem under Tough Mudders!»

Hvilken størrelse Lokai bør jeg få?

Klassiske Lokai-armbånd er tilgjengelige i små (6″), medium (6,5″), store (7″) og ekstra store (7,5″) størrelser. Størrelsesinformasjon: Liten – 6 tommers omkrets, passer vanligvis ungdom og kvinner med tynne håndledd. Middels – 6,5 tommers omkrets, passer vanligvis gjennomsnittlige kvinner og tenåringsgutter.

Strekker Lokai-armbånd seg over tid?

De strekker seg ikke mye. Du må rulle dem av og på, ikke strekke dem over hånden din som et hårslips, ellers vil du knekke dem. De er silisium uten elastikk.

Hvor kan jeg kjøpe Lokai-armbånd?

Walmart.com

Selger de Lokai-armbånd hos Target?

10 Lokai armbånd: Mål.

Hva er Lokai-armbånd laget av?

Lokai armbånd (mylokai.com) består av klare perler og har også en hvit og sort perle på hver side. Den svarte perlen inneholder gjørme fra Dødehavet. Den hvite perlen inneholder vann fra Mount Evere tu.

Hva betyr det lilla Lokai-armbåndet?

Alzheimers Lokai. Lokai vil fortsette å donere $1 til Alzheimers Association for hver solgte Alzheimers Lokai. Dette armbåndet bærer elementer fra de høyeste og laveste punktene på jorden, og minner deg på å finne balanse – forbli ydmyk under livets høyder og håpefull gjennom nedturene.

Hvor mange tommer er et lite Lokai-armbånd?

6 tommer

Hvordan vet du størrelsen på armbåndet?

TRINN 1: Mål håndleddet med et fleksibelt målebånd eller en papirremse rett under håndleddsbenet, der du normalt ville ha på deg armbåndet. TRINN 2: Hvis du bruker en vanlig papirstrimmel, merk størrelsen med en penn eller blyant og bruk en linjal til å måle lengden. Det ville være håndleddsstørrelsen din.