Blir alle gjennomsiktige iPhone-deksler gule?

De fleste klare etuier inkluderer en eller annen form for termoplastisk polyuretan (TPU), som gir et klart etui dens elastisitet, støtdemping og gjennomsiktighet – alle nøkkelegenskaper i en effektivt beskyttende gjennomsiktig etui. Ulempen med denne klassen av materialer er at de har en tendens til å bli gule med alderen. Det er riktig.

Hva får klar plast til å gulne?

Denne gulningen skjer takket være et flammehemmende middel kalt brom i de gamle ABS-plastene. Når de utsettes for UV-lys, kan disse brommolekylene destabilisere og sive seg gjennom til overflaten, noe som får plasten til å bli gul (eller til og med brun hvis den står lenge nok).

Hvor lang tid tar det før klare saker blir gule?

Etter min erfaring er det uunngåelig at de begynner å endre farge etter 1-3 måneder.

Hvordan gjør jeg den gule saken min klar igjen?

Tips #1: Rengjør med oppvaskmiddel

  1. Lag en blanding av en kopp varmt vann (eller 240 ml) og noen dråper oppvaskmiddel.
  2. Bland løsningen sammen.
  3. Bruk en tannbørste til å skrubbe løsningen over telefondekselet.
  4. Arbeid inn i alle kriker og kroker og rengjør den innvendig og utvendig.
  5. Skyll den og bruk den myke kluten til å tørke den.

Er det en klar sak som ikke blir gul?

iPhone XR slim deksel: Støtte for trådløs lading. iPhone XR-deksel: Spesielle avanserte komprimerte PC-materialer gjør den støtabsorberende, anti-ripebestandig, vannmerkebestandig og blir ikke gul over tid.

Blir CASETiFY klare saker gule?

Vårt gjennomsiktige deksel er laget av TPU, et materiale som er slitesterkt og formbart, så de er enkle å montere og gir høy beskyttelse. Klar TPU kan bli gul over tid via en naturlig aldringsprosess på grunn av fargeoverføring og kjemiske reaksjoner når den utsettes for store mengder varme, UV-lys og kjemikalier.

Blir CASETiFY klare saker gule?

Blir CASETiFY-etuier gule? Hvorvidt et deksel blir gult over tid, det avhenger virkelig av bruk og vedlikehold, vær oppmerksom på at regelmessig kontakt med fargede/fargede materialer eller overeksponering for sollys vil øke sjansene for misfarging eller gulfarging av telefondeksler.

Er Casetify et godt merke?

Casetify Cases-anmeldelser: Hva tenker kundene? For denne Casetify case-anmeldelsen, har jeg funnet ut at det er strålende anmeldelser for dette teknologiske utstyrsmerket. Trustpilot gir den 4,1/5 stjerner, mens Amazon viser 3,4/5. Den generelle konsensus med Casetifys telefondeksler er hvor trendy og vakkert designene deres er.

Hvor lang tid tar det å få en sak fra Casetify?

Hvor lang tid tar det før bestillingen min blir sendt? Vi tar sikte på å få bestillingen din sendt fra anlegget vårt innen 1-6 virkedager. Men vær så snill å tåle med oss ​​i tilfelle vi bruker ekstra tid på å sjekke / perfeksjonere varene dine, spesielt i høysesongen rundt slutten av året.

Fungerer Casetify med MagSafe?

CASETiFY-dekslene som eksisterer i dag har ikke innebygde magneter (som du kan se med Apples egne MagSafe-deksler), så nettoresultatet er at MagSafe-tilbehør som rett og slett trenger litt magnetisk tiltrekning for å holde på plass (som MagSafe-laderen) vil fungere med en CASETiFY-sak, men papiret er * …