Hvor mye koster det å starte Herbalife?

De fleste blir med i Herbalife Nutrition som foretrukne medlemmer til en pris av $34,95 og deltar ikke i virksomheten. Et foretrukket medlem kan konvertere til distributør og bygge en virksomhet når som helst ved å kjøpe en konverteringspakke for $59,95 og fullføre den nødvendige distributøropplæringen.

Hvordan får jeg 50 % rabatt på Herbalife?

Som Supervisor har du rett til 50 % rabatt på hver bestilling. Må kvalifiseres på nytt årlig. Når 4000 VP er oppnådd i løpet av en volummåned, kjøpes ytterligere bestillinger med en midlertidig 50 % rabatt.

Hva er foretrukket medlem Herbalife?

Herbalife har to forskjellige typer medlemmer: Foretrukne medlemmer bruker produktene til personlig forbruk og kjøp med rabatt, mens uavhengige Herbalife-distributører ikke bare bruker produktene til personlig forbruk, men har også muligheten til å selge produkter til kunder, og bruke Herbalife. virksomhet …

Hvordan treffer du supervisor på Herbalife?

A17: For å kvalifisere til Supervisor ved å bruke 5000 akkumulert-metoden må hver distributør legge inn sine egne bestillinger og du må samle 5000 personlig kjøpte volumpoeng innen 12 måneder med minimum 3 måneder nødvendig.

Hva er Herbalifes aktive veileder?

Aktiv veileder* Alle fullt kvalifiserte veiledere som oppnår 2500 totale volumpoeng i løpet av 3 måneder på rad vil motta en aktiv veileder-nål og prestasjonssertifikat.

Hvordan treffer du Active World Team på Herbalife?

Hvordan kvalifisere seg til verdenslaget? Oppnå 10 000 totale volumpoeng i løpet av en kalendermåned. Nå verdenslagstatus med 500 R.O.

Hva betyr Active World Team i Herbalife?

World Team er det første trinnet i markedsføringsplanens toppnivå og en enorm milepæl i ditt distributørskap. Som medlem av verdenslaget er du kvalifisert til å kvalifisere deg til Herbalifes fantastiske insentiver og treninger som kan hjelpe deg å komme deg videre gjennom de øvre nivåene.

Hvordan fungerer Herbalifes downline?

Herbalifes uavhengige distributør-kompensasjonsplan, som vi refererer til som Herbalifes markedsføringsplan, utbetaler opptil 73 % av produktinntektene til distributører! Som distributør kan du tjene detaljfortjeneste ved å kjøpe produkter med din distributørrabatt og selge dem til kunder til full utsalgsverdi.

Hvordan kansellerer jeg mitt Herbalife-distributørmedlemskap?

Du kan kansellere ditt distributørskap når som helst ved å varsle Herbalife Nutrition skriftlig på [email protected]. Du kan også kontakte Herbalife Nutrition på for mer informasjon.

Hvor gammel må du være for å selge Herbalife?

18