Hva er 38B BH-størrelse i CM?

US BH-størrelsestabeller

OSSTommerCentimeter
BH størrelseBand, Under BustCup, Over Bust
34B30-32 tommer89-91 cm
36B32-34 tommer94-97 cm
38B34-36 tommer99-102 cm

Er 38B større enn 36C?

En 38B har omtrent samme volum i koppene som en 36C som er min faktiske størrelse i de fleste BH-er. De er det som kalles søsterstørrelser. Dette gjelder stort sett alle BH-størrelser. Går du opp én båndstørrelse kan du gå ned én koppstørrelse.

Hvilken koppstørrelse er stor A eller B?

For eksempel: Din bystelinje på den største delen av bysten din er 34" og bryststørrelsen din er 32". 34″ – 32″ = 2″. Forskjellen er 2″, noe som betyr at koppstørrelsen din er en B-kopp... Brysthelse: Kjøpe en BH.

Koppstørrelse:Forskjell:
AA Cup½ tomme
En kopp1 tomme
B-cup2 tommer
C Cup3 tommer

Er 36C større enn 32D?

For eksempel, hvis du bruker en 34C, vil søsterstørrelsen din være 32D. SØSTERSTØRRELSE OPP: Én faktisk størrelse større enn din nåværende båndstørrelse OG én bokstavsnavn mindre enn din nåværende kopp….SØSTERSTØRRELSESKART:

34 BAND STØRRELSE
Nåværende BH-størrelseSøsterstørrelse NEDSøster Størrelse OPP
34C32D36B
34D32DD(E)36C
34DD(E)32DDD(F)36D

Hva er en XL i BH-størrelse?

XL. 42" til 43" 48. XL. 44" til 45"

Hvilken størrelse er XL i Victoria's Secret?

XX-Small: Str 00. X-Small: Str 0-2. Liten: Størrelse 4-6….TRUSE STØRRELSESKEMA:

X-LARGE (XL)
StørrelseMidjeHofte
1634″44.5″
1836″46.5″

Hvilken størrelse bruker VS-modeller?

Mens Victoria's Secret-modellene har krympet til bare størrelse 4, har amerikanske kvinner vokst til en gjennomsnittlig kjolestørrelse på 16-18, fant forskere. Modellene har blitt "mere slanke, med en reduksjon i byste, midje, hofter og kjolestørrelser," rapporterte The Boston Globe.

Er Victoria's Secret og rosa bh-er like store?

Victoria's hemmelighet. Enten du handler Victoria's Secret, PINK eller Victoria Sport, er størrelses- og passformdiagrammene de samme.

Hva er den største bh-størrelsen Victoria's Secret har?

Du kan måle deg selv mens du ser på vår How To Measure-video. Du kan også besøke din lokale butikk for en BH-tilpasning (ingen avtale nødvendig). Bruk vår Store Locator. BH-størrelsene våre varierer fra 30A til 44DD; Vi kan imidlertid ikke tilby alle BH-stiler i alle størrelser.

Hvordan vet du hvilken størrelse Bralette du skal kjøpe?

Mål rundt den største delen av bysten din (tape litt avslappet). Mål deretter tettere rundt ribbekassen. I mellom størrelser? Vi foreslår å dimensjonere opp hvis du foretrekker en løsere, mer tilgivende passform.

Har rosa plus size?

Ja, PINK by Victoria's Secret tilbyr plussstørrelser. Du kan finne tilleggsinformasjon om PINK by Victoria's Secrets varelager i plussstørrelser på kundeservicesiden deres her. Gå aldri glipp av et tilbud for PINK by Victoria's Secret!

Har rosa XL?

Nei. Pink har ikke XL, men de lager klærne i størrelsen. PINK i seg selv har vanligvis ikke mange XL-ting, men noen av loungeklærne og pyjamasene er store. Jeg har en mellomstor soveskjorte som fortsatt er for stor for meg, og jeg bruker vanligvis en tight large.