Har gintoki en kone?

Selv om flere kvinnelige karakterer har vist interesse for Gintoki, som Shimura Tae, Sarutobi Ayame og Tsukuyo, er det vist at det meste av kjærligheten deres er ubesvart. Imidlertid er han veldig forelsket i værjenta, Ketsuno Ana, og sa en gang at han ønsket å gifte seg med henne (muligens på grunn av smilet hennes).

Betaler gintoki husleie?

Shinpachi og Kagura inkludert Otose og Catherine har glemt Gintoki. Kintoki før avreise, betalte lønnsleie og gitt ekstra.

Hvorfor bærer gintoki et tresverd?

Hovedårsaken til at Gintoki har et tresverd er slik at han kan gå rundt Edo uten å bli arrestert for ulovlig å bære et sverd. Det holder også serien noe lettsinnet fordi han ikke ofte kutter folk med den.

Hvilken episode blir gintama bra?

Det blir bra i episode 3. Hvis du ikke likte det da, passer ikke humoren din smak, og det gjør den tydeligvis ikke siden du har sett 60 episoder. Slipp det nå og gå videre, ikke føl deg dårlig at du ikke liker det. Jeg var den samme og fullførte hele serien.

Kan jeg hoppe over Gintama-episoder?

Ikke hopp over noe (bortsett fra de to første episodene), du vil gå glipp av karakterutvikling og du vil ha peiling på noen ting. Bare vent til du kommer til Benizakura-buen, hvis du fortsatt ikke liker den da, vil du sannsynligvis ikke nyte Gintama (selv om den blir enda bedre).

Kan jeg hoppe over gintama fillers?

Med mindre du følger en guide, vil du ikke engang legge merke til fyllstoffet. Jeg kan ikke engang navngi en utfyllende episode. Med andre ord, fyllstoffet var bra, ingen grunn til å hoppe over det!

Kjempes gintama?

Ja det har det. Jeg regner med 33 episoder i, du har sannsynligvis en ide om Gintamas struktur. Det vil være noen buer som starter med vanlig komisk rutine, for så å bli mer seriøs, og av og til er det overraskende mye blod og vold.

Har gintama mye action?

Gintama er en gag-anime med litt seriøs handling en gang i blant som bare rundt 25% av showet.

Har gintama filler?

Gintama var en anime-serie som gikk fra 2006 til 2021. Med totalt 22 rapporterte filler-episoder, har Gintama en veldig lav filler-prosent på 6%. …

Bør jeg hoppe over begynnelsen av Gintama?

Bare se på det. De første episodene er nesten alltid ikke like gode som de sistnevnte (spesielt for komedie), siden de trenger å forklare karakterer og setting. Det sies ofte at de to første episodene kan hoppes over, osv., men du bør se den. De er ikke dårlige.

Hvilken anime har flest visninger?

Fullmetall alkymist