Hva er FedEx-registreringskoden for ADP?

Sørg for å registrere deg på //portal.adp.com med registreringskoden FDXPAYROLL-FAd1dxp6 , for å fortsette med registreringen for Pay & Taxes for online visning.

Hvordan kan jeg få min FedEx w2?

Du må finne ut av arbeidsgiveren din, Fedex, hva... Du må finne ut av arbeidsgiveren din, Fedex, hvilken lønnsleverandør de bruker, og deretter be om en kopi av W-2. Hvis du har en kopi av W-2 og hvis FedExs lønnsleverandør er en TurboTax Import Partner, kan du importere W-2.

Hvordan laster du ned alle lønnsslipper fra ADP?

  1. Gå til ADP-portalen på //portal.adp.com. Skriv inn din ADP Portal-bruker-ID og.
  2. Portalens hjemmeside. a) Avhengig av tilgangen din, kan det hende du ser Ansatt/leder-fanen på hjemmesiden din.
  3. Se betalingsoversikt.
  4. Skriv ut betalingsoversikt.
  5. Velg Varslingsalternativer.

Bør jeg kreve alle tipsene mine?

Bør du kreve alle tipsene dine? Spoilervarsling: ja, det burde du. Ikke bare er det ulovlig å la være, men det kan skade inntekten din i det lange løp. Før du forlater et travelt skift med en lomme full av kontanter, sørg for at du får tipsene dine – det er enklere enn du kanskje tror.

Hva kan du lovlig trekke fra en ansatts lønnsslipp?

I henhold til California-loven kan en arbeidsgiver på lovlig vis trekke følgende fra en ansatts lønn: Fradrag som er uttrykkelig skriftlig autorisert av den ansatte for å dekke forsikringspremier, sykehus- eller medisinske avgifter eller andre fradrag som ikke utgjør en rabatt eller fradrag fra lønnen utbetalt til den ansatte .

Kan sjefen beholde tipsene dine?

I henhold til føderal lov kan arbeidsgivere kreve at ansatte deltar i en tipspool eller på annen måte deler tipsene sine med andre ansatte. Imidlertid forbyr føderal lov arbeidsgivere å beholde noen del av tipsene eller å inkludere veiledere eller ledere i tipspoolen.

Kan arbeidet mitt få meg til å betale for en feil?

Arbeidsgivere bør huske på at det er ulovlig å belaste ansatte for sine feil gjennom lønnstrekk. Hvis det viser seg at de betalte sine ansatte mindre enn det de hadde rett til i arbeidskontrakten, kan de bli ansvarlige for dyre rettskrav for urettmessige trekk i lønn.

Kan sjefen min få meg til å betale for en feil?

Nei, arbeidsgivere kan ikke belaste ansatte for feil, mangler eller skader. Bare hvis du samtykker (skriftlig) at arbeidsgiver kan trekke i lønnen din for feilen.