Hvilken episode av ER får Neela og Ray sammen?

Ray utvikler følelser for sin medarbeider, Dr. Neela Rasgotra, men forholdet deres utvikler seg ikke slik han ønsker det. I sesong 13-episoden «I Don’t» blir Ray full i Luka Kovač og Abby Lockharts bryllup etter et frustrerende møte med Neela.

Hvilken episode finner Neela ut om Ray?

Bryllupsreisen er over

Bryllupsreisen er over

«Bryllupsreisen er over»
Sesong 13, episode 23
Skrevet avR. Scott Gemmil David Zabel
I regi avChristopher Chulack
Episodeguide

Hva skjedde med Neela og Ray?

Ulykke. Ray holdt ikke følelsene sine for Neela hemmelig; han forble bitter og la på røret. Sent en kveld ble Ray påkjørt av en lastebil da han gikk beruset hjem fra en bar etter et slagsmål med Tony Gates i Luka Kovač og Abby Lockharts bryllup.

Hvem giftet Neela seg med ER?

Neela Rasgotra

Neela Rasgotra Gallant
OkkupasjonAllmennkirurg og akuttmedisinsk lege
Bedre halvdelMichael Gallant (ektemann; avdød) Tony Gates (eks-kjæreste) Simon Brenner (eks-kjæreste) Ray Barnett (kjæreste)

Døde Sam sønn Alex på akuttmottaket?

Han døde ikke ennå. I de resterende episodene av sesong 13, resulterer Alex i å fortelle vennen sin at faren hans vil dø, relatert til traumet ved hans egen fars død. For annen bruk, se Mason . Luka bekymrer seg for Sam fordi de har kjørt uten stopp, og til og med truffet et rådyr som fullstendig ødelegger frontruten.

Hvem jukser Abby med?

Abby drar til Kroatia og tilstår hennes blackout og påfølgende handlinger overfor Luka. Luka er sint for at hun var utro mot ham og satte sønnens liv i fare. Abby og Luka omfavner på slutten av den 14. sesongen. Abby forteller Luka hvor mye hun elsker ham og de kysser, mens Luka tilgir henne.

Hvorfor slo Abby og Luka opp?

Hun og Luka holder sammen i omtrent et år, men forholdet deres blir mer anstrengt etter ankomsten til Abbys mor og den økende nærheten mellom Abby og Dr. John Carter, og en heftig krangel fører til at de bryter opp i begynnelsen av den åttende sesongen. .

Dør Sams sønn på akuttmottaket?

Mens en snøstorm rammer Chicago, krasjer Sams sønn Alex en bil og havner i kritisk tilstand på akuttmottaket. Neela avgir et avgjørelse i feilbehandlingssøksmålet mot henne.

Hvem var Abbys babyfar på akuttmottaket?

Denne artikkelen beskriver et verk eller element av skjønnlitteratur i en primært universell stil.

Abby Lockhart
BarnJosip "Joe" Kovač (sønn, med Luka Kovač)
SlektningerMaggie Wyczenski (mor) Eddie Wyczenski (far) Eric Wyczenski (bror)
Født10. januar 1968
Gjest25. november 1999