Hvordan kommer jeg meg til Ardentmill?

For å komme til Ardentmill, se etter portalen som ligger i hver by i MapleWorld... Alle kan bli funnet på lavere nivå i nærheten av NPC med det matchende yrket.

  1. Herbalists må være i nærheten av Herb Boiling Pot for å foredle blomster og frø.
  2. Gruvearbeidere må være i nærheten av mineralseparatoren for å foredle metall-, juvel- og krystallmalm.

Hvordan reduserer jeg tretthet i Maplestory?

Det er 3 måter å redusere tretthet på. For det første synker Fatigue med 20 hver time. For det andre har Cash Shop en Fatigue Potion som tilbakestiller din Fatigue. Til slutt, hver tilbakestilling eller vedlikehold din Fatigue går til 0 uansett hvor den var før.

Hvor er Grant Maplestory?

Ardentmill

Hvor kan jeg dyrke roseklipp?

Gå til Henesys og deretter Marketplace og deretter helt til høyre for å finne frisørsalongen. Han vil gi deg et oppdrag for å finne et roseklipp. For å finne et roseklipp må du høste urter og håpe på at det faller. For å høste urter må du lære urtemedisin.

Hvordan hever du sjarm til nivå 30?

For å få sjarmnivået ditt til 30 i Maplestory, må du tjene totalt 11 040 sjarmtrekk EXP. Du kan tjene opptil 5000 sjarm EXP om dagen, mens du bare kan tjene 500 egenskap EXP for en hvilken som helst annen egenskap om dagen. Det er hvordan du kan få sjarm og låse opp lommeautomaten din i Maplestory!

Hvordan øker jeg sjarmnivået mitt?

Sjarm kan økes ved å ta et bad i badehuset, og sparer du det til en mandag eller torsdag får du 3 sjarmpoeng i stedet for 2. Shibuya Diner vil begynne å servere Frui-Tea når hetebølgen slår inn i august, og det vil gi deg et poeng med sjarm (i tillegg til to eller tre poeng med kunnskap).

Hvordan øker jeg sjarmen min i Maplestory 2019?

Bruk og smelt sammen zakum-hjelmer, hornhale-anheng og gollux-anheng/-belter. Når du bærer et utstyr som gir deg sjarm, gir det deg bare en viss mengde av det, for å nivåe sjarmen opp til å måtte få flere beløp.

Hvordan låser du opp en lomme?

Slik låser du opp lommesporet i Maplestory 2016

  1. Først må du få sjarmen din opp til nivå 30. Trykk "B" for å se egenskaper.
  2. Gjør den nye monsterparken og kjøp barter og utstyr dem for 100 sjarm hver.
  3. Se etter oppdrag og hendelser som premierer Köln. (5 sjarm hver) Hero coin event boxes, etc.
  4. Zakum Helms gir 50 sjarm hver.

Hvordan låser du opp en sjarmautomat?

Charm-spor låses opp ved å finne Inari-helligdommene. For å låse opp flere Charm-spilleautomater, må spillere finne forskjellige Inari-helligdommer gjemt rundt om i verden.

Hvor er Big Headward i Maplestory?

Big Headward
FunksjonRinz assistenten
plasseringIngen

Hvilket nivå er Chaos Zakum?

Du må bare være nivå 97.

Hvilket nivå kan du solo hornhale?

Hvilket nivå er du og hvilken vanskelighetsgrad? Lett kan gjøres på 130, mens Normal anbefales gjennomført på 160 (Normal HT er nivå 160).

Hvilket nivå kan du solo von Leon?

Von Leon 300k for å klare, 400-500k for å gjøre det komfortabelt. Så lavt som 200k hvis du har healing block eller magic crash.

Hvor mange ganger kan du gjøre Zakum?

Zakum kan kjempes en gang om dagen for Easy/Normal (delt), og en gang i uken for Chaos. An Eye of Fire brukes til å tilkalle Zakum (Eye of Fire Chunk for Easy-modus). Det er en 10-sekunders nedkjøling og en individuell dødteller på 5 (50 for enkel modus).

Hvilket nivå bør jeg være for å kjempe mot Zakum?

Easy Zakum kan tas på nivå 50.

Hvor kan jeg kjempe mot Hilla?

Hvor mye HP trenger Zakum?

Hva er minimum hk bossing zakum før hyper body? Den foreslåtte 3200 HP er det folk vanligvis anbefaler for å trygt ta ethvert slag (inkludert oppstartet) fra Zakum, siden angrepene hans vanligvis topper med rundt 3100 skader.

Hvordan dreper du Zakum?

  1. Få mange helbredende gjenstander. Zakums 1/1-er gir enormt mange HP- og MP-skader, og den eneste måten å unngå det på er med visse evner, for eksempel Wind Walk eller Smokescreen.
  2. Nivå opp.
  3. Skaff deg utstyr – Skaff deg sterkere utstyr, for eksempel Zakum-hjelmen (som du også kan få fra easy zakum), eller sett utstyr som nivå 120.

Hvordan starter jeg Zakum?

Du kan gå til Zakum enten ved å:

  1. ved å bruke boss-matchmaking-verktøyet, eller.
  2. ta Pantheon-portalen i seks baner på kryss og tvers og ta den igjen fra den andre siden for å dra dit du vil (El Nath er det riktige valget for Zakum), deretter gå til Klassemesternes Hus og snakke med klassens mester.

Hvordan gjør du Zakum Prequest?

før du kan begynne å gjøre forhåndsoppdragene må du gå til El Nath og snakke med din tredje jobbinstruktør. Etter det går du opp til døren til Zakum for å snakke med Adobis. Du må opprette en fest selv om du er den eneste personen i den. Denne etappen er en festoppdrag og er enklere med flere mennesker.

Hva er minimumsnivået for å utløse søket etter Zakum?

Må være minst nivå 50 for å starte forhåndsoppdragene. Gå over til El Nath og snakk med din tilsvarende tredje jobb NPC. Klikk på alternativet som ber om tillatelse til å utføre Zakum-oppdragene dine.

Hvordan får du Zakum hjelm i Mapleroyals?

Alt du gjør er å si "B>Zakum-hjelm" enten i FM-inngangen eller i en SMega. Hvis noen hvisker deg, spør du dem hvor mye det er (Nesten alle selger for 50m et ror). Deretter spør du om de har HB (bare hvis du ikke har de 3100 hk som trengs for å overleve Zakum).

Hvordan får jeg Zakum hjelm?

Hvis du har et kjæledyr med Auto-Potion, hold det på og sørg for å være oppmerksom, i tilfelle kjæledyret ditt ikke helbreder deg. Husk å ta av kjæledyrbytte også. Noen i gruppen vil slippe et Eye of Fire, og Zakum vil bli skapt.

Hvordan kommer jeg meg til El Nath?

Slik kommer du deg til El Nath i Maplestory

  1. Start på Victoria Island og kom deg til Ellinia. Ta portalen til skipet til orbis rett under Mage-jobben.
  2. Ankom orbis, og gå til venstre i portalen for å unnslippe billettstedet. Gå deretter til portalen rett under her.
  3. Gå inn i portalen og klatre ned for å gå inn i orbis-tårnet.

Hvordan kommer jeg meg til Henesys fra El Nath?

Eller, fra nivå 100+, bruk [Mushroom Shrine Tales]-oppdraget i lyspærevarslingen for å komme til Henesys hvor som helst. Du kan komme til en større by gjennom Maple Guide. På nivå 33 eller så, bør du få en lyspære-oppdrag for Alishan.

Hvordan reiser du i Maplestory?

Reisemetode

  1. Gå til Six Path Crossway, klatre opp til Victoria Tree Platform, ta den riktige portalen, og snakk med reise NPC.
  2. Gå til Edelstein Temporary Airport, snakk med Ace, og velg deretter hvor du vil dra.
  3. Gå til Crossroads of Ereve, ta Sky Ferry-portalen, og snakk med det aktuelle skipet NPC.