Hvor er Moonforge Skyrim?

Høy Hrothgar

Gjør skyforge en forskjell?

Er vanlige gjenstander smidd på Skyforge i Whiterun faktisk bedre enn de samme gjenstandene som er smidd i andre smier eller nettopp funnet? Nei, de er helt like. Den eneste forskjellen er at du kan smi eldgamle Nord-rustninger og Nord-heltevåpen når du har fullført Companions-oppdragslinjen.

Hvordan smir du månevåpen i Skyrim?

For at Lunar Forge skal fungere, må den være under direkte måneskinn, dermed navnet Lunar Forge. Et månevåpen kan bli skuffet og Silent Moons Enchant lære seg. Dette gjør at den unike fortryllelsen kan brukes på andre våpen.

Hva gjør skyforge?

Skyforge er en eldgammel smie som er i stand til å smi unike våpen og rustninger. Den blir for tiden vedlikeholdt av den største smeden i Skyrim, Eorlund Gray-Mane. Varmen brukes til å smi kraftige våpen og tenne begravelsesbålene til falne ledsagere.

Hvor er den hemmelige kista i whiterun?

Gå inn i Whiterun, og når du er ved porten, ta til høyre og deretter til høyre igjen for å gå inn i den lune alkoven. Det er en tønne plassert mot veggen. Hopp på den, og hopp deretter rett inn på veggen nord for tønnen. Hopp av veggen for å finne deg selv utenfor Whiterun.

Angriper vampyrer deg hvis du er en vampyr i Skyrim?

1 svar. De fiendtlige vampyrene vil fortsatt angripe deg, som om du er en ikke-vampyr. Legg merke til at alle de fiendtlige møtene med vampyrer fortsatt vil ha vampyrer som angriper deg selv om du selv er en vampyr.

Hvordan får jeg Dawnguard til å slutte å angripe meg?

Hvordan stopper du disse angrepene? Du gjør tilfeldige oppdrag for Volkihar til du får et oppdrag for å drepe Dawnguard-lederne. Angrepene stopper etter det. Hvis du er utålmodig kan du spare utenfor slottet og laste på nytt hver gang de gir deg en annen, til du får den du trenger.

Hvorfor prøver isran å drepe meg?

Du kan få vampyrisme ved å drepe vampyrer. Hvis du har vampyrisme for lenge, kan dette føre til at folk angriper deg ved synet, enten du ikke har en dusør. Du skal kunne se om du har fått vampyrisme i menyene.