Hva tror forfatteren om fabrikkeiere som de sliter med akkurat som arbeidere har fortjent sine privilegier. De er grådige og egoistiske, de er sta, men hardtarbeidende?

Riktig svar er C) De er grådige og egoistiske. Forfatteren mente at fabrikkeiere var grådige og egoistiske. I 1920 skrev Samuel Gompers et brev om den tidlige fagbevegelsen. I det brevet anså han fabrikkeierne som grådige og egoistiske.

Hvilken hendelse hadde en enorm effekt på oss?

Svaret er: en dødelig fabrikkbrann Hvis den kommer i kontakt med kjemikalier som bedriften bruker til produksjonen, kan det resultere i en eksplosjon som øyeblikkelig drepte alle individer i nærheten.

Hva var statusen til amerikanske lover om sikkerhet på arbeidsplassen i 1900 Brainly?

Det riktige svaret er b), de fleste stater hadde vedtatt noen sikkerhetslover, men håndhevelsen varierte. Ettersom lovene ikke ble håndhevet, var arbeidsforholdene på et minimum.

Hvilken rolle spiller kollektive forhandlinger i svar på arbeidsforhold?

Kollektive forhandlinger er et sentralt middel der arbeidsgivere og deres organisasjoner og fagforeninger kan etablere rettferdige lønns- og arbeidsvilkår. Det gir også grunnlag for gode arbeidsforhold.

Hva er hovedmålet med tariffprosessen?

Kollektive forhandlinger er prosessen med forhandlinger mellom selskapet og representanter for fagforeningen. Målet er at ledelsen og forbundet skal komme frem til en kontraktsavtale, som settes på plass for en nærmere fastsatt periode. Når denne tiden er ute, forhandles en ny kontrakt.

Hvilken av de følgende strategiene brukes av lageiere for å minimere fagforeningens styrke i profesjonell idrett?

lockout

Hva betyr stå stille?

: en tilstand preget av fravær av bevegelse eller fremgang : stopp satte trafikken i stå. Synonymer Flere Eksempelsetninger Lær mer om stillstand.

Hva er en blindgate i forhandlinger?

En blindvei fastsettes når arbeidsgiver og fagforening når et punkt under tariffprosessen hvor begge parter er rimelige i å anta at videre forhandlinger vil være meningsløse. En arbeidsgiver kan imidlertid ikke tilby større eller andre fordeler enn de som ble presentert under forhandlinger.