Hva er den sentrale ideen med diktet Ild og is?

Sentrale idé om diktet Temaet for diktet er det eldgamle spørsmålet. Spørsmålet er om verden ender i brann eller is. Poeten bestemmer at hvilket som helst av de to alternativene ville oppnå sin hensikt tilstrekkelig godt. Poeten deler den felles troen på at alt som eksisterer også vil ha sin slutt.

Hva sier Robert Frost om menneskelige følelser i ild og is?

Så i diktet er ild begjær som er lidenskap, is er hat som er fornuft. De som forvillet seg bort fra det positive livet gjennom fornuften ble dømt som de verste lovbryterne, og endte opp i en innsjø av is. Uansett, verdens undergang er forårsaket av den emosjonelle energien til mennesker.

Hva betyr nok av hat?

Poeten ønsker å formidle og bekrefte at han har sett, og det er tilstrekkelig mye hat blant mennesker som kan snu dem mot hverandre og dermed markere verdens undergang.

Hva gjør poeten Favor for?

Poeten favoriserer ild fordi han ikke vil ha hat mot noe annet menneske og begjær er mye bedre enn hat, det er derfor poeten favoriserer ild fremfor is.

Hva favoriserer poeten når han snakker om verdens undergang?

Ifølge dikteren vil verden gå under på grunn av "ilden", som symboliserer begjær. Men hvis verden måtte ende to ganger, vil det være på grunn av hatet symbolisert av "is". Poeten føler at det er nok hat i verden som sprer seg blant folket. Dette hatet vil ende verden en dag.

Hvilken talemåte brukes i Favor fire?

Allitterasjon

Hva står ICE for hvordan er det tilstrekkelig å bringe ødeleggelse?

Det sies at is er tilstrekkelig å ta med. ødeleggelse pga. Is symboliserer kulde. Kulde kan være innenfor relasjoner, religioner eller hvilken som helst del av verden. Både ild og is sier noen verden som vil ødelegge den så langt ved å endre seg i henhold til atmosfæren.

Hvor ekstrem oppførsel kan fremskynde verdens undergang med hensyn til ild og is?

Svar. Svar: i diktet ild og is av Robert Frost nevner han at en økning i hat blant folk sikkert kan bringe en ende på verden. som forholdet mellom mennesker svekke muligheten for sunn jord er ikke mulig.

Hvordan kan ekstrem oppførsel fremskynde verdens undergang?

Svar Expert Verified All miljøforringelse, kriger, konflikter er forårsaket av ekstrem oppførsel. Som avbildet i diktet uttrykker dikteren sine synspunkter om den mulige verdens undergang. Han føler at enten ekstrem lyst eller ekstremt hat vil vise seg å være årsaken til verdens undergang.

Hva ville være årsaken til ødeleggelsen?

Svar. Svar: årsaken til ødeleggelsen i diktet ild og is som nevnt av dikteren er ild betyr begjær, grådighet og sjalusi og is som står for hat,, likegyldighet.