Hvor transmogger du i Orgrimmar?

For å transmogrifisere utstyr, besøk en transmogrifier NPC: Horde. Warpweaver Dushar i Drag i Orgrimmar, i bygningen overfor koketreneren.

Hvorfor kan jeg ikke transmogge arvestykkene mine?

Du har på deg skinn for noen av arvestykkene dine. Det er ikke rustningstypen for en sjaman. Klassen din bruker postrustning. Derfor vil du ikke være i stand til å transmogge over en rustningstype som ikke er beregnet på klassen din.

Kan du Transmog arvegods?

Kan du transmogge arvegods? Ja. Du kan overføre arvestykker til andre gjenstandsopptredener (forutsatt at karakteren din oppfyller forutsetningene for å "mogge dem), og du kan overføre gjenstander som ikke er arvestykker, til gjenstander som ikke er arvestykker hvis du velger det.

Når kom frisørsalongen ut i wow?

En frisørsalong er et sted hvor spillere kan endre hårstil, hårfarge og andre ansiktstrekk (som ansiktshår og horn). Den ble introdusert i patch 3.0. 2 (Wrath of the Lich King).

Kan du endre hudfarge i wow?

Shadowlands kjønnsendringsfunksjonen var lenge på tide Å kunne endre kjønn i Shadowlands er fornuftig. I Shadowlands kan du endre hudfarge, øyenfarge og til og med kjønn, men du kan ikke endre dine politiske tilhørigheter?

Hvordan endrer jeg navn på rave?

Hvis du har en Rave-konto, kan du se gjennom og oppdatere din personlige informasjon under "Innstillinger"-siden i Rave-applikasjonen. Du kan avslutte kontoen din når som helst ved å slette Rave-applikasjonen fra mobilenheten din.

Hvordan låser du opp den tomme alven i Shadowlands?

Det er nesten umulig å låse opp tomme alver og lightforge drainei i skyggeland

  1. Oppnå en karakter på minst 50 for å låse opp Chromie.
  2. Gjennomgå den ødelagte kystoppdragslinjen for å låse opp legionlekeområdet.
  3. Gå opp til 45 og skaffe deg oppdraget som forener øyene fra Khadgar i Dalaran.

Kan du låse opp Lightforged Draenei som Horde?

Void alver, Lightforged Draenei og Mechagnomes kan alle låses opp ved å bare lage en Alliance-karakter og gå til Stormwind-ambassaden for å gjøre det korte oppdraget for å låse dem opp etter at du har oppfylt kravene til Horde-toonen din, tror jeg siden det er nøytrale fraksjoner.