Hvor er hemmeligheten i cheese Bridge-området?

Denne er mindre enn Butter Bridge, som er over den. Ostebroen inneholder bare ett nivå, men nivået inneholder en hemmelig utgang som fører ned til det skjulte området Soda Lake og en Star Road-varp….Cheese Bridge-området.

Nivå
Ostebroområdet
Verdensnivå4-1
SpillSuper Mario World
<> **

Hvordan kommer du deg til det superhemmelige området i Super Mario World?

For å få tilgang til Top Secret Area, må spillere gå inn i Donut Ghost House som Mario og fly rett over der de starter. Ved å følge stien vil spillerne finne en alternativ utgang som fører til Top Secret Area.

Hva skjer hvis du får alle Yoshi-myntene i Super Mario World?

Effekter. Dragon Coins, også kjent som Yoshi Coins, er gjenganger i Mario-serien. Å vises i både Super Mario World og Super Mario Advance 2: Super Mario World, og samle fem eller flere av disse gjenstandene på et enkelt nivå gir Mario et ekstra liv.

Hva gjør stjernemynter i Super Mario Bros U Deluxe?

Star Coins er gjentakende samleobjekter introdusert i New Super Mario Bros...

Stjernemynt
Første opptredenNye Super Mario Bros. (2006)
Siste opptredenNy Super Mario Bros. U Deluxe (2019)
Effekt på spillerenLåser opp hemmelige stier eller nivåer når de samles eller brukes.

Hvordan kommer du deg til det sunkne spøkelsesskipet i Super Mario World?

Så etter å ha slått den 6. Koopaling, Wendy, må Mario avdekke Valley of Bowser. Nøkkelen for å låse den opp er et sted dypt inne i Sunken Ghost Ship. Dette er sannsynligvis et av luftskipene Mario tok ned i Super Mario Bros.

Hvor mange slott er det i Super Mario World?

ni verdener

Kan du spille som Luigi i Super Mario World?

Hvordan spiller du som Luigi i Super Mario World? På verdenskartet, trykk L eller R og overfør alle Marios liv til Luigi. I Game Boy Advance-nyinnspillingen, Super Mario Advance 2: Super Mario World, er Luigi spillbar fra starten, så ingen spesielle triks er nødvendig.

Har Yoshi en hund?

Poochy er en hund som har dukket opp gjennom hele Yoshi-serien. I de fleste spill kan han bli funnet på visse nivåer og fungerer som en trygg plattform.