Er Theraflu og Nyquil det samme?

Theraflu Alvorlig forkjølelse og hoste om natten (Acetaminophen / Diphenhydramine / Phenylephrine) er bra for å behandle flere forkjølelses- og influensasymptomer, men det vil ikke lindre hoste. Nyquil kald og influensa (acetaminophen / dextrometorfan / doxylamin) er en kombinasjonsmedisin som lindrer flere kalde symptomer.

Hva er bedre Theraflu eller DayQuil?

Dayquil Cold And Flu (Acetaminophen / Phenylephrin / Dextromethorphan) Lindrer forkjølelses- og influensasymptomer. Theraflu Dagtid Alvorlig forkjølelse og hoste (Acetaminophen / Dextromethorphan / Phenylephrine) er bra for å behandle flere forkjølelses- og influensasymptomer, men det er mer medisin enn du trenger hvis du bare har ett symptom.

Hva er den beste OTC-forkjølelses- og influensamedisinen?

  • Best sammenlagt: NyQuil og DayQuil SEVERE Caplets med Vicks VapoCool.
  • Best for sinussmerter: Vicks Sinex Severe Sinus Pressure & Pain Non-Dowsy LiquiCaps.
  • Beste drikkeblanding: Theraflu Multi-Symptom Alvorlig kald te-infusjoner.
  • Best for natt: GoodSense NightTime Cold and Flu Relief.
  • Best for barn: Tylenol for barn.

Er Mucinex eller Dayquil bedre?

Mucinex D (Guaifenesin / PseudoePhedrine) er bra hvis du har en tett nese og en hoste med slim, men det kan holde deg opp om natten. Dayquil kald og influensa (acetaminophen / fenylefrin / dextrometorfan) er en kombinasjonsmedisin som lindrer flere kalde symptomer.

Hvilken ingrediens i ZzzQuil får deg til å sove?

Når du tar ZzzQuil ved sengetid, kan det hjelpe deg å sovne lettere. Dette er fordi det inneholder et stoff som heter difenhydramin. Dette stoffet virker ved å blokkere histaminreseptorer i hjernen din. Histamin er et kjemikalie som hjelper til med å kontrollere årvåkenhet i hjernen.

Hva kan du ikke ta med TheraFlu?

Unngå å ta isokarboksazid, metylenblått, moklobemid, fenelzin, prokarbazin, rasagilin, safinamid, selegilin eller tranylcypromin under behandling med denne medisinen. De fleste MAO-hemmere bør heller ikke tas i to uker før behandling med denne medisinen.

Hvilket yrke drikker mest alkohol?

Kirurger har de høyeste standarder for tobakkbruk, og kvinnelige kirurger har de høyeste grad av alkoholmisbruk enn andre helsepersonell. Advokater har også noen av de høyeste avhengighetsratene enn andre profesjonelle bransjer.