Hvor stort er et stort Lokai-armbånd?

Klassiske Lokai-armbånd er tilgjengelige i små (6″), medium (6,5″), store (7″) og ekstra store (7,5″) størrelser. Størrelsesinformasjon: Liten – 6 tommers omkrets, passer vanligvis ungdom og kvinner med tynne håndledd.

Hvordan måler du håndleddet ditt for et Lokai-armbånd?

Hvordan finne riktig passform

  1. Pakk et stykke hyssing rundt håndleddet og klipp til ønsket størrelse.
  2. Plasser den kuttede strengen mot en linjal.
  3. For en tettsittende passform, bruk nærmeste mål, eller velg neste størrelse for en løsere passform.

Er Lokai-armbånd normal i størrelsen?

Vi anbefaler å ta en snor for å måle håndleddet og finne din sanne størrelse. For våre steinarmbånd og metallperlearmbånd, vær oppmerksom på at størrelse og passform kan variere litt mellom produktene på grunn av størrelsen på de individuelle perlene for hver armbåndstype. Ingen to armbånd vil passe helt like.

Er det faktisk vann og gjørme i Lokai-armbånd?

Dermed ble inspirasjonen bak de populære Lokai-armbåndene født: en hvit perle som inneholder en dråpe vann fra Mount Everest for å symbolisere det "høyeste punktet" i ens liv, paret en svart perle fylt med gjørme fra Dødehavet for å symbolisere ens "laveste punkt" punkt" i livet. Men når den kuttes opp, er det ikke vann.

Hva betyr Lokai-armbånd?

Å bære et Lokai-armbånd er en påminnelse og anerkjennelse av at livet er en syklus av oppturer og nedturer, og det symboliserer å leve et balansert liv. De høyeste øyeblikkene i livet, glede, takknemlighet og lykke representeres av vann fra det høyeste punktet på jorden, Mount Everest.

Hvor lenge varer Lokai-armbånd?

Lokai garanterer mot defekter i produksjon og materialer ved vanlig forbrukerbruk i en periode på fem (5) år fra datoen for det opprinnelige detaljkjøpet.

Hvordan finner jeg riktig størrelse armbånd?

1) Bruk et målebånd, eller hvis du ikke har det, bruk en papirremse, bånd eller snor. Pakk den rundt håndleddet der du vanligvis ville brukt armbåndet. 2) Hvis du bruker en papirremse, bånd eller snor. Marker enden av stripen og mål deretter lengden mot en linjal.

Hva betyr det svarte Lokai-armbåndet?

holde seg ydmyk

Svart og hvit Lokai Dette doble settet med armbånd bærer elementer fra de høyeste og laveste punktene på jorden, og minner deg på å finne balanse – forbli ydmyk under livets høyder og håpefull under nedturene. Vi tror å gi tilbake bringer balanse, så Lokai donerer 10 % av nettooverskuddet til veldedige partnere.

Hvordan vet du om et Lokai-armbånd er ekte?

For de autentiske Lokai-armbåndene kommer symbolene plassert på de hvite og de svarte Lokai-perlene i en fast størrelse; og de er ikke for små eller for store ettersom symbolene er dimensjonert for å passe perfekt til perlene, samtidig som du har litt tom plass rundt perlene – du kan se plassen når du ser på …

Hva betyr de forskjellige fargene på Lokai-armbåndene?

Lokai armbånd (mylokai.com) består av klare perler og har også en hvit og sort perle på hver side. Den svarte perlen inneholder gjørme fra Dødehavet. Den hvite perlen inneholder vann fra Mount Everest. Perlene på armbåndet symboliserer to ideer. Den svarte perlen symboliserer å være håpefull når du har nådd et lavpunkt.

Kan du bruke Lokai-armbånd i dusjen?

Ja, du kan enkelt bruke Lokai-armbåndet ditt i dusjen. Armbåndet er laget av gummi, noe som gjør at det vil holde seg ganske godt mot og i vann. Den vil heller ikke bli skadet ved eksponering for vann.

Hva er standard armbåndstørrelse?

Hva er standard armbåndstørrelse for kvinner? For kvinners sjarm og multi-link armbånd er standardlengden 6 ½ til 7 ½ tommer. Et armbånd på 7 tommer er det vanligste i damesmykker. Armbånd og mansjettarmbånd for kvinner er vanligvis 7 tommer lange med en diameter på 2 ½ tommer.

Hvilken størrelse er 20 cm i armbånd?

Måler håndleddet

HåndleddsomkretsArmbåndets omkrets
18 cm7.08 “20 cm
19 cm7.48 “21 cm
20 cm7.87 “22 cm
HåndleddsomkretsArmbåndets omkrets