Er det jeg har sendt eller jeg har sendt?

De er begge riktige under de rette omstendighetene. Eksempler: Spørsmål "Når skal du sende meg varene?" Svar "Jeg har allerede sendt varene." Bare en vanlig fortid. De andre ordene "jeg hadde allerede sendt" betyr at tiden hadde gått etter at varene ble sendt (eller noe skjedde etter at varene ble sendt).

Hvordan sier du at jeg har sendt deg en e-post?

Jeg har sendt deg en e-post kontra jeg har sendt deg en e-post. Når du bruker hjelpeverbet ha, sendes den riktige formen av preteritum av verbet som skal sendes. Eksperttips! Hvis handlingen er fullført, er det vanligvis bedre å bruke det mer direkte skjemaet, jeg sendte deg en e-post.

Må sendes eller må sendes?

'Å bli sendt' er riktig fordi 'tobe' må følges av partisipp i dette tilfellet og 'sendt' er et partisipp. Den er i passiv form. f.eks. Retten ønsker at medisinske rapporter skal sendes til den.

Bør ikke sendes eller sendes?

Den riktige formen for denne modale verbfrasen er "bør sendes", ikke "bør sendes." Du kan imidlertid si "bør sende."

Er det send meg eller send til meg?

2 svar. "Send det til meg" er korrekt og mer vanlig brukt. Selv om "send meg det" er grammatisk korrekt, er det ikke ofte brukt i formell skriving.

Hva betyr det å sende meg?

The Brief: Å sende meg betyr "begeistre meg."

Hva vet du at du vet betyr?

For eksempel har jeg en danservenninne som la ut en ting om en rutine hun hadde problemer med på Instagram og sa «hvis du vet, så vet du det». I den sammenheng mener hun "hvis du er en danser, vet du nøyaktig hva jeg snakker om."

Hvilken har eller som har?

'Har' brukes alltid for entallssubstantiv. Derfor er 'Hvilken har' MER POPULÆR. Dette er fordi "som" brukes til å gi tilleggsinformasjon om substantivet i den foregående klausulen. Nå, i tilfelle substantivet er flertall, bruk "det" i stedet for "hvilket" og "har" i stedet for "har".