Hvordan får jeg en autentiseringskode for RuneScape?

For å sette opp RuneScape Authenticator, må en spiller besøke Authenticator-landingssiden. Jagex genererer en tilfeldig 80-bits hemmelig nøkkel unik for hver bruker og presenterer den som en 2-dimensjonal strekkode og som en 16-tegns Base32-streng.

Hvordan overfører jeg autentiseringsverktøyet til en ny telefon?

Den gamle skolemåten fungerer fortsatt

  1. Installer Authenticator på din nye telefon.
  2. Gå til Googles nettsted for totrinnsbekreftelse på datamaskinen din og logg på Google-kontoen din.
  3. Klikk på Endre telefon i Authenticator-appen.
  4. Åpne Authenticator-appen på den nye telefonen og trykk på Begynn > Skann strekkode.

Sikkerhetskopierer Google Authenticator til iCloud?

Dette inkluderte å gjenopprette min Google Authenticator til en fullt funksjonell tilstand – så svaret på spørsmålet ditt er ja, Google Authenticator-informasjonen din er lagret i iCloud-sikkerhetskopier.

Hva er bedre Google Authenticator eller Authy?

"De er en sikrere måte å utføre tofaktorverifisering på. Når det gjelder hvilken app du skal bruke, tilbyr Google Authenticator en barebones-opplevelse støttet av et selskap med fremragende sikkerhetsrekord, mens Authy tilbyr flere funksjoner, som å kunne hente koder fra ikke bare smarttelefonen din, men skrivebordet eller nettbrettet ditt.

Er Authy tryggere enn Google Authenticator?

Google Authenticator har begrenset passordbeskyttelse. Det som gjør Authy sikrere enn Google Authenticator, er at appen vår holder tokenene dine trygge med tre forskjellige typer passord: Backup-passord, hovedpassord og PIN-beskyttelse.

Kan jeg bruke Microsoft Authenticator i stedet for Google?

Kan jeg bruke Microsoft Authenticator-appen i stedet for Google, eller må det være Googles autentisering. Du kan bruke Authy, Google Authenticator, Microsoft Authenticator eller til og med Lastpass Authenticator. Det er bare noen få. Bare skann QR-koden inn i alle appene (eller legg inn nøkkelen manuelt).

Hva er den hemmelige nøkkelen for Google Authenticator?

Den hemmelige nøkkelen (seed) er en unik alfanumerisk kode på 16 eller 32 tegn som genereres under token-registreringen. Den brukes til å generere engangspassord – engangspassord. Serveren og Google Authenticator kjenner begge den samme hemmelige nøkkelen, og basert på den genererer de de samme OTP-ene.

Hva er en FB-kode?

Facebook Code Generator er en innebygd funksjon i Android Facebook-appen. Code Generator genererer automatisk en unik sikkerhetskode hvert 30. sekund. Den genererte koden er unik for Facebook-ID-en som brukes til å logge på kontoen ved hjelp av appen.

Hva er den hemmelige nøkkelen for Microsoft Authenticator?

Den hemmelige nøkkelen er en unik alfanumerisk kode på 16 tegn som kreves under oppsett av PIN-genereringsverktøyene.

Hva er den hemmelige nøkkelen?

En hemmelig nøkkel er informasjonen eller parameteren som brukes til å kryptere og dekryptere meldinger i en symmetrisk, eller hemmelig nøkkel, kryptering. I asymmetrisk kryptering brukes to separate nøkler. Den ene er en offentlig nøkkel og den andre er en hemmelig nøkkel. En hemmelig nøkkel kan også være kjent som en privat nøkkel.

Hvordan oppretter jeg en sikkerhetsnøkkel?

Opprett en ny PIN-kode for sikkerhetsnøkkel

  1. Åpne Windows Innstillinger-appen, velg Kontoer, velg Påloggingsalternativer, velg Sikkerhetsnøkkel, og velg deretter Administrer.
  2. Sett inn sikkerhetsnøkkelen i USB-porten eller trykk på NFC-leseren for å bekrefte identiteten din.

Hvordan bruker jeg Microsoft Authenticator uten telefon?

Bare gå til Grunnleggende om sikkerhet i kontoen din, velg Flere sikkerhetsalternativer og følg instruksjonene. Uavhengig av hvilken metode du bruker for å konfigurere Microsoft 2-faktor autentisering, vil du da kunne logge på kontoen din ved hjelp av Microsoft Authenticator-appen.