Hvilken høyttalerledning er positiv gull eller sølv?

Hver høyttalerledning vil ha en indikator for å skille dem fra hverandre, for eksempel farge. I noen high-end høyttalerledninger er isolasjonen gjennomsiktig, eller gjennomsiktig, nok til å se de nakne ledningene. Når dette er tilfelle, vil vanligvis sølvtråden ha den positive polariteten og kobbertråden vil være negativ.

Er sølv høyttalerledning positiv eller negativ?

Den kobberfargede ledningen er positiv. Sølvtråden er negativ.

Er gull eller sølv positivt eller negativt?

Er gull eller sølv positivt eller negativt? Når dette er tilfelle, vil vanligvis sølvtråden ha den positive polariteten og kobbertråden vil være negativ.

Kan høyttalerledning forårsake brann?

Når det gjelder elektrisitet, eksisterer alltid potensialet for brann. Med høyttalerledning er trusselnivået svært lavt, da spenningene som er involvert er lave, mens forsterkere vanligvis har beskyttelseskretser som vil slå av forsterkeren ved kortslutning.

Er det OK å kjøre høyttalerledning ved siden av elektrisk ledning?

Ingen skade å prøve. Strømmen som induseres i høyttalerledningen vil ikke bli lagt merke til. Høyttalerledninger er etter forsterkeren, så forstyrrelsene vil ikke bli forsterket. Det eneste problemet er å være sikker på at isolasjonen på høyttalerledningen er klassifisert for den høyere spenningen i AC-linjen.

Bærer høyttalerledningen strøm?

Vanligvis i amerikanske hjem bærer det meste av ledningene enten 110 volt eller 220 volt, men hva med høyttalerledninger? Høyttalerledninger kobles ikke til stikkontakten, så de har ikke samme høye strømnivå som en vanlig strømledning. Høyttalerledninger fører uansett strømnivå som kommer ut av forsterkeren.

Kan jeg bruke solid ledning til høyttalere?

Som jeg sa i åpningsinnlegget mitt, bruker avanserte forsterkere solid kobber enleder ledning inni for å koble høyttalerterminaler til lydutgangstrinnet i forsterkeren.

Er fortinnet kobbertråd bra for høyttalere?

Kjent medlem. Tinnede kabler fungerer veldig bra med høyeffektive høyttalere, spesielt enkeltdrivere. Tinnede kobberkabler er veldig musikalsk og levende med de riktige høyttalerne.

Spiller tråden noen rolle for høyttalerledningen?

Selv om du kan finne en esoterisk diskusjon om hudeffekt med kabler, er virkeligheten at antall tråder ikke betyr noe for lydkvaliteten. Du kan bruke 12AWG romex-kabel og få flotte resultater, men som nevnt er trådantallet det som gjør at kabelen kan bøye seg lettere.

Kan jeg bruke Romex for høyttalerledning?

Solid kjerneledning er vanligvis en god leder for sammenkoblinger, og tykk gauge er flott for høyttalerkabel. Jo mindre de løse trådene er, jo mindre kan de forstyrre signaloverføringen. Men Romex-tråd bruker den billigste formen for kobber. Konseptet er bra, men kvaliteten er bare ikke der.

Hva er 79-tråds høyttalerkabel?

QED Classic 79 tråd hvit er en inngangshøyttalerkabel som kombinerer bekvemmelighet og ytelse. QED 79 Strand-høyttalerkabelens figur '8'-konstruksjon gjør at 79-tråder kan brukes i de mest krevende plasseringssituasjoner.

Kan jeg bruke høyttalerledning for subwoofer?

Du kan bruke hvilken som helst ledningsbit du vil, så lenge du har riktig kontakt i hver ende og kilden sender ut et LINE-nivåsignal. Du vil åpenbart ikke prøve å koble en høyttalernivåutgang til RCA-inngangen på sub-en.