Godtar U-Haul debetkort?

Du kan betale for leie med kontanter når lastebilen returneres. Ja, debetkort med Visa- eller Mastercard-logo kan brukes til å leie U-Haul-utstyr.

Hvilke betalingsmåter godtar uHaul?

De totale estimerte kostnadene for leie skal betales når du henter utstyret uavhengig av betalingsmåten. Betaling kan gjøres med kredittkort, debetkort eller kontanter. Kontanter godtas for henting og varebilutleie.

Kan du leie en uHaul med et forhåndsbetalt debetkort?

Kan jeg betale på uhaul.com med forhåndsbetalt debetkort, forhåndsbetalt gavekort eller Visa-gavekort? Ja, U-Haul godtar debet- og forhåndsbetalte kort.

Kan jeg leie en flyttebil uten kredittkort?

Det er mulig å leie en lastebil uten kredittkort. Du kan reservere lastebilen og betale de endelige leiekostnadene med kontanter. Men for å frigjøre lastebilen ved henting, må du stille inn et depositum med kredittkort eller kontanter.

Hvor kan jeg leie en lastebil uten kredittkort?

De fleste av de store leiebilselskapene lar deg bestille og betale for leiebilen din uten kredittkort. Aksepterte betalingsmetoder inkluderer debetkort, mens noen få vil tillate kontanter og postanvisninger for betaling... Alle de følgende aksepterer debetkort:

  • Alamo.
  • Avis.
  • Budsjett.
  • Dollar.
  • Bedriften.
  • Hertz.
  • Nasjonal.
  • Sixt.

Er det vanskelig å kjøre U Haul?

Det er ikke veldig vanskelig, omtrent det samme som å kjøre en stor bil. Manøvrering er også litt vanskeligere, men hvis du får noen til å se for deg, bør du være i stand til å få lastebilen til det nøyaktige stedet for flytting (Uhaul-lastebilene jeg har kjørt har vært automatiske, som de fleste leiebiler).

Tar Budget Truck Rental debetkort?

Ja, du kan leie en bil med et debetkort hvis du er minst 25 år gammel og er forberedt på å ha en autorisert tilbakeholding på kontoen din for varigheten av reservasjonen. Vær oppmerksom på at enkelte steder ikke aksepterer debetkort ved bestilling, men aksepterer dem ved betaling.

Hvor mye er et depositum for leie av dollar?

På tidspunktet for utleie vil en autorisert tilbakeholding bli sikret på kreditt-/debetkortet ditt for å dekke de estimerte leiekostnadene pluss ytterligere $200,00 for kreditt og (gjelder fra 1. april) $500 for debet, for å dekke ekstra kostnader som kan påløpe.