Hva er den grove åpningsstørrelsen for en 48 tommers bifold-dør?

Den nødvendige størrelsen på den ferdige åpningen for en 48 x 80-tommers dør er 48 x 82 tommer. Den grove åpningen skal være 49 x 82 for en 48 x 80-tommers dør.

Hva er finishåpningen for en 24-tommers bifold-dør?

Så den grove åpningen (innrammet åpning) vil være lik 24" + 24" (2 dobbeltfoldede dører) + 3/4" + 3/4" (hver sides karm) = 49-1/2" for den grove åpningen . Klikk for å se hele svaret.

Hvordan rammer du inn en tofolds døråpning?

Vanligvis bør den grove tofoldede døråpningen være dimensjonert 2 tommer bredere og 2 tommer høyere enn selve døren, uavhengig av størrelsen på tofoldsdøren. Et fire fot bredt (48”) ganger seks fot, åtte tommer høyt (80”) bifold-sett med dører vil for eksempel kreve en grov åpningsbredde på 50 tommer og en høyde på 82 tommer.

Hva er den grove åpningen for en 32 tommers dør?

Mål for grov åpning

Grov åpningsbreddeGrov åpningshøydeDørstørrelse på bestilling
29.75″ – 31″81.5″ – 83″28″
31.75″ – 33″81.5″ – 83″30″
33.75″ – 35″81.5″ – 83″32″
35.75″ – 37″ 37.75″-39″81.5″ – 83″34″ 36″

Hva er den grove åpningen for en 30-dobbelt dør?

Så hvis du har en soveromsdør som er 30" bred (som regnes som en 2/6 eller 2"-6" dør), bare legg til 2" til bredden og ramme den 32" bred. Høyden er 80″ (som regnes som 6/8 eller 6′-8″) legg til 2-1/2″ til den faktiske dørhøyden og ramme den inn 82-1/2″ høy.

Hvor mye kan du kutte av bunnen av en tofoldsdør med hul kjerne?

Omtrent 1,25 tommer. Du kan klippe dem ned og lime i en slug. Hvis du kjeder deg, kan du rengjøre den utskårne delen og lime den inn. Du vil ugyldiggjøre garantien uansett.

Hva bør jeg se etter i en dobbeltdør?

Hvordan kan jeg se når tofoldede dører er av høy kvalitet?

  • Kvalitet på aluminium brukt. La oss anta at du velger aluminiumsdører i stedet for dører laget av tre eller uPVC.
  • Pulverlakkert finish.
  • Evne til å tåle ekstremvær.
  • Termisk effektivitet (U-verdi)
  • Siktlinjer.
  • Terskelhøyde.
  • Komponenter.
  • Sikkerhet.

Hvordan installerer du en tofoldsdør uten toppskinnen?

Hvordan installere bifold-dører uten spor ved hjelp av en øvre skinne

  1. Mål avstanden fra den ene siden av døråpningen til den andre.
  2. Det skal være to hull i den øvre enden av døren.
  3. Sett hengselpinnen inn i endehullet.
  4. Skyv rullestiften inn i det andre hullet.
  5. Med døren på gulvet finner du hengselenden.

Hvor mye koster det å montere en innvendig tofoldsdør?

Gjennomsnittlig arbeidskostnad for å installere tofoldede dører er normalt rundt £600 for å passe til 3 dørpaneler på en dag, mens et 5-dørssystem kan ta rundt 2 dager å fullføre og vanligvis koster rundt £1000. Prisen inkluderer normalt å ansette to håndverkere for å fullføre jobben, da det fremskynder installasjonen.

Hvordan fungerer tofoldsdør?

Bifold-dører har løpere som glir gjennom føringer som holder panelene på linje og rett. Bifold-dører skyves og foldes samtidig for å åpne opp hele døråpningen. De foldede bladene tar svært liten plass på hver side av åpningen sammenlignet med skyvedører eller hengslede dører.

Trenger innvendige bifoldede dører spor?

Trenger jeg å installere et bunnspor for mine innvendige bifold-dører? Det enkle svaret på dette spørsmålet er et solid nei.

Hvor mye klaring trenger du for tofoldede dører?

Bifold-dører må være 1-1/2” kortere i høyden enn den ferdige åpningen. Denne plassen er nødvendig for både åpningsklaring og installasjon av maskinvare (skinne- og dreiehengsler).

Kan tofoldede dører åpne fra begge sider?

Tofoldedører kan åpnes inn eller ut. De kan gli til venstre, høyre eller begge sider avhengig av antall paneler. Dette er en uavhengig dør som brukes til å komme inn og ut gjennom dørene uten å måtte folde dørene tilbake hver gang.

Er tofoldede dører vendbare?

Når du kjøper tofoldede dører, kan det hende du også trenger dem for å åpne motsatt vei. Å henge dørene på nytt for å snu dem er også en relativt enkel jobb som du kan gjøre selv. Pivotbrakettene og hengslene kan flyttes slik at dørene åpnes på den andre siden av dørhuset.

Hvor setter du håndtaket på en tofoldsdør?

Selv om det ikke er noe som hindrer deg i å sette knotten på bifold-døren hvor som helst, er det en riktig plassering for den. Det er i det horisontale midten av den ledende døren, 36 tommer fra gulvet; hvis dørene har paneler, bør knotten gå i det vertikale midten av midtpanelet i stedet.

Er tofoldede dører sikre?

Mange tofoldede dører kommer med et flerpunktslåsesystem, samt et skjult, innebygd sporingssystem, som burde gjøre det nesten umulig for en inntrenger å løfte dørene dine ut av mekanismen. Når du ser på hvor sikre er tofoldede dører, er det viktig å huske at tofoldede dører er sikre av design.