Hvor er portalene i Stormwind?

Stormwind Portal Room er et portalrom som eksisterer i Wizard's Sanctum i Mage Quarter of Stormwind City. Herfra opprettholder magiene til Stormwind og deres allierte portaler til en rekke forskjellige områder på Azeroth, Outland og Draenor.

Hvordan flyr jeg i Pandaria?

Cloudrunner Leng er flytrener for alliansen og er lokalisert ved Shrine of Seven Stars i sørøst. Denne evnen kan bare læres på nivå 90, og dermed er det ikke mulig for deg å fly i Pandaria før du er på nivå 90, med mindre du har en venn på nivå 90 med et to+ seters flyvende feste.

Hvordan låser du opp portalen til Pandaria?

Sha of Anger er en av de syv fremste sha, og en verdenssjef funnet i Kun-Lai Summit. Det dropper Arena sesong 12-belønninger og nivå 14-settelementer. Det tok et raid av omtrent 40 nivå 85-spillere for å ta ned Sha of Anger.

Hvordan kommer du deg til Dalaran fra Stormwind?

The Timeless Isle er en nivå 90 PvE-sone som ligger øst for Jade Forest. Oppsøk øya alene eller i en gruppe for å samle tidløse mynter (som lar spillere kjøpe unikt utstyr fra lokalbefolkningen) eller kjempe mot enorme skapninger og farlige verdenssjefer.

Hvor er portalen til pandaria i Dalaran?

Gå først til Dalaran-portalen i The Drag nær Valley of Honor. Du kan da enkelt komme deg til Pandaria ved å bruke portalene der. Det er portalen "Vale of Eternal Blossoms" nær alle de andre fraksjonsportalene.

Hvor er den østlige jordhelligdommen i Stormwind?

Eastern Earthshrine. The Eastern Earthshrine er en rituell sirkel reist av Earthen Ring for bruk av Alliansen. Det ligger i byen Stormwind, midt i en innsjø nordvest for Stormwind Keep. Horde-motstykket er Western Earthshrine i Orgrimmar.

Finnes det en portal til Vale of Eternal Blossoms?

I motsetning til Uldum, er det ingen direkte portal til Vale of Eternal Blossoms du kan snarvei til. Det er imidlertid en måte å komme seg til Pandaria ganske raskt på. Første stopp, portalrommet i enten Stormwind eller Orgrimmar.

Hvordan kommer jeg meg til pandaria i BFA?

Etter at du har akseptert «The Mission», må du fly nord for Stormwind havn til et stort flygende geværskip kalt Stormfire. Der finner du Sky Admiral Rogers, som du trenger å snakke med og som starter selve turen til Pandaria. Når du gjør det, er du klar! Du vil finne deg selv i Pandaria.

Hvordan kommer jeg meg til Northrend fra Stormwind?

For Alliance, ta turen til den nordligste kaien ved Stormwind Harbor for å komme til Borean Tundra eller ta båten ut av Menethil Harbor i våtmarkene for å slippes av i Howling Fjord. For Horde fører zeppelineren i Ogrimmar til Borean Tundra og zeppelineren ut av Undercity tar deg til Howling Fjord.

Hvordan kommer jeg meg til Vale of Eternal Blossoms from Stormwind?

Hvordan nå Vale of Eternal Blossoms For å nå Vale of Eternal Blossoms, er den beste måten å bruke Jade Forest-portalen, som ligger i Portal Room i Stormwind og Orgrimmar.

Hvordan kommer du til sløret til evige blomster?

Når du kommer til Jade-skogen, må du imidlertid ta deg til Vale of Eternal Blossoms, som krever at du enten hopper på et flygende feste (eller et bakkefeste hvis det er alt du har) og går mot Vale, eller ta en drage til sonen fra en flymester.

Hvor er Pandaria raid-inngangen?

Dette raidet er lokalisert i The Veiled Stair, en liten sone som kan bli funnet mellom Vale of Eternal Blossoms og The Jade Forest. Koordinatene til inngangen er 48,6, 61,6. Hvis du ikke har flyging, kan du komme hit fra De fire vinders dal.

Hvor er portalene i Shrine of Seven Stars?

De eneste relevante portalene er Northrend Dalaran, Shattrath og Orgrimmar/Stormwind.