Hvilken klasse er best for void elf?

Warlock er definitivt en av de bedre klassene for void alver. Munk er den mest brukte klassen for tomme alver. Dette er rett og slett fordi de kan være allsidige. Deres evner lar dem fungere som Tank, da de kan helbrede og nærkampskader.

Hvordan velger jeg en void alv?

Allied Races: Void Elf krever at du fullfører en kort rekrutteringsoppdragslinje, tilgjengelig etter at du har kjøpt Battle for Azeroth og fullført kravene til prestasjoner/omdømme. Du kan hente den i Stormwind-ambassaden.

Trenger du fortsatt rep for allierte løp?

Alle allierte raser vil være lettere å låse opp i Shadowlands pre-patch. Kravet om å treffe Exalted med en relatert fraksjon er fjernet, og det er bare kravet om å fullføre en relatert serie med soneoppdrag. Kravene for å låse opp allierte raser i Shadowlands vil være: Void Elf: You Are Now Prepared!

Hva er den beste allierte rasen?

Se avstemningsresultater: Favoritt alliert rase så langt

  • Høyfjellet Tauren. 6 2,36 %
  • Lyssmidd Draenei. 6 2,36 %
  • Mag'har Orc. 17 6,69 %
  • Mørk jerndverg.
  • Zandalari troll.
  • Kul'tiran menneske. 16 6,30 %
  • Vulpera.
  • Mekagnome. 8 3,15 %

Hvorfor kan jeg ikke låse opp allierte raser?

Du må ha et nivå 45-karakter fra den aktuelle fraksjonen for å låse opp allierte raser for den fraksjonen, for eksempel Horde for Highmountain Tauren. Du må også fullføre introduksjonsoppdragene til Zandalar (for Horde) eller Kul Tiras (for Alliance) før du kan låse opp en alliert rase.

Hva er den raskeste måten å låse opp allierte raser på?

Den raske og skitne guiden for å låse opp hver alliert rase

  1. Du må ha kjøpt Battle for Azeroth. Dette er en utvidelsesfunksjon, bare gjør det.
  2. Fullfør den innledende oppdragslinjen til Zandalar (Horde) eller Kul Tiras (Alliansen).
  3. Fullfør A Choice of Allies for Alliance eller A Choice of Allies for Horde for å åpne opp ambassaden.

Er allierte raser verdt det?

De er verdt det hvis du synes de er kule. Jeg selv låste opp Nightborne for bare noen dager siden og elsker den nye karakteren min. Jeg elsker historien deres, jeg elsker estetikken deres, jeg liker rett og slett måten de løper på og deres nydelige manasaber-feste. Det er nok motiv til å låse opp en alliert rase imo.

Er det nye løp i Shadowlands?

Nytt brukergrensesnitt på skjermbildet Character Customization i Shadowlands. De fleste løp får nye alternativer for hudtoner, frisyrer, smykker, øyenfarger og mer. Blood Alves og Night Alves får nye ørelengdealternativer.

Er Rogue en god nybegynnerklasse WoW?

Rogue er ikke lett. DH er den enkleste klassen i spillet. Når du når et visst nivå i utjevningen, ruller du bare ansiktet ditt over tastaturet, som en useriøs. men det er squishy som dritt på lave nivåer uten alle godsakene du får senere.