Hvor får du halm i Skyrim?

Hvis du mener halm som i byggematerialet, kan du vanligvis finne dem i dagligvarebutikker i visse lastrom. Jeg vet at landhandelen i Falkreath leverer det (i tillegg til geitehorn og glass, hvis du bygger et hus), så vel som den i Solitude og Whiterun (tror jeg).

Hvordan gyter du halm i Skyrim?

Vare-IDen for Straw i Skyrim på Steam (PC / Mac) er:

  1. Hearthfire DLC-kode + 005A68.
  2. player.AddItem Hearthfire DLC-kode + 005A68 1.
  3. player.PlaceAtMe Hearthfire DLC-kode + 005A68.

Hva er Hearthfire DLC-koden?

Dawnguard er 02, Hearthfire er 03, Dragonborn er 04.

Hvordan får jeg leire i Skyrim?

Et leireforekomst nær Guardian Stones. Tretti murstein med leire kan bli funnet inne i kisten ved siden av tegnebordet på enhver kjøpt tomt. Dette materialet er utvunnet med en hakke fra kilder kalt "Clay Deposit" funnet i hele Skyrim.

Hva er negler til i Skyrim?

Spiker brukes til å bygge vegger, veggrammer og tak på hus i Hearthfire DLC.

Hva er låser for i Skyrim?

Lås brukes til å bygge dører til hus i Hearthfire DLC. De finnes også på eksisterende dører og varierer i vanskelighetsgrad fra nybegynner til master.

Hvordan oppgraderer jeg Dawnbreaker til legendarisk?

Du trenger mer smiing. Du trenger 168 for å kunne oppgradere Dawnbreaker til legendarisk. Med disse fortryllelsene har du 134. Hvis du øker ferdighetene dine til 82 og bruker en Blacksmith's Philter eller bedre sammen med de fortryllelsene, bør du nå 168 smithing.

Skal jeg følge Hadvar eller Ralof?

Ralof skaffer deg tung rustning med en gang og bedre tyvegods. Hadvar skaffer deg gratis ingots og litt rustning fra Alvor. Å gå med Hadvar gir tilgang til tohåndsvåpen med en gang, men ingen tung rustning, og du kan ta alle metallblokkene hos smeden i Riverwood. Ralof er bra hvis du vil ha tung rustning fra start.