Kan du nekte en UPS-pakke?

Du kan nekte levering av pakken hvis du er tilstede når UPS-sjåføren kommer. Du kan også få en ansatt eller noen andre fra ditt forretningssted til å nekte pakken på dine vegne. Informer sjåføren om at du ikke vil ha pakken og be om å få den returnert til avsender.

Hva skjer når du nekter å sende en pakke?

Ved å bruke UPS InfoNotice kan du velge mellom opptil fire leveringsendringsalternativer: Vil ringe, Levere til en annen adresse, Omplanlegge levering eller Retur til avsender.

Hvordan stopper jeg en UPS-pakke fra å returnere til avsender?

Følg disse trinnene:

  1. Fra Historikk markerer du forsendelsen eller sporingsnummeret for forsendelsen du vil fange opp.
  2. Velg Spor-knappen.
  3. Velg Intercept This Package eller Intercept Multiple.
  4. Vinduet Delivery Intercept Request Manager vil vises med sporingsnummeret(e) oppført.
  5. Velg Send inn liste.

Hvordan returnerer du en UPS-pakke?

For å få en returetikett sendt til kunden din på e-post, velg UPS elektronisk returetikett i alternativene for returtjenester på skjermbildet Send en pakke mens du behandler forsendelsen. Kunden din kan deretter skrive ut returetiketten med kvittering og se informasjon om hvordan henting skal ordnes.

Kan jeg endre destinasjonen til en UPS-pakke?

Alternativer inkluderer å omdirigere pakken din til en annen adresse, omplanlegge leveringsdatoen eller hente pakken på et UPS kundesenter eller på et UPS Access Point™-sted, der dette er tilgjengelig. Ikke alle forsendelser er kvalifisert for en leveringsendring.

Vil ups legge igjen en pakke hvis du legger igjen en lapp?

Når du vet at når pakken ankommer, legg et håndskrevet notat til UPS og be dem om å legge igjen pakken på dørstokken – eller et annet trygt område rundt hjemmet ditt. De vil legge igjen pakken for deg.

Trenger UPS-pakken min en signatur?

UPS vil få den voksne mottakerens signatur og gi deg en trykt kopi, som også er tilgjengelig for visning på nettet. Når du ikke trenger en signatur, men fortsatt ønsker bevis på levering, kan du be om leveringsbekreftelsestjeneste med UPS-forsendelsen, tilgjengelig for innenlandsforsendelser.

Hvorfor la ikke UPS igjen pakken ved døren?

Hvis en pakke krever en signatur, kan ikke UPS-driveren forlate den. Hvis den ikke krever en signatur og sjåføren ikke vil forlate den, har han kanskje ikke muligheten. Dersom området anses som utrygt eller hvis en pakke er stjålet på adressen, er adressen sperret for utgivelse.